Παρασκευή 12 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανανεώστε τα Digital Marketing skills σας με Διεθνή Online προγράμματα

  21/06/2022 06:20
Ανανεώστε τα Digital Marketing skills σας με Διεθνή Online προγράμματα

Ανανεώστε τα Digital Marketing skills σας με Διεθνή Online προγράμματα

  21/06/2022 06:20

Η διαχείριση της πληρωμένης διαφήμισης στις μηχανές αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σημαντική για τη δημιουργία αποτελεσματικών καμπανιών. Το WordStream είναι PPC advertising tool που παρέχει σημαντικά δωρεάν εργαλεία εκμάθησης σχετικά με το digital advertising. Επιπλέον, το AdEspresso είναι ένα advertising tool που εστιάζει στα Facebook ads, με τη δυνατότητα διαχείρισης split testing και λήψης πολύτιμων πληροφοριών σχετικές με το κοινό.

Αναζητάτε τρόπους να εξοπλίσετε την επαγγελματική σας καριέρα με τις αναγνωρισμένες δεξιότητες και τα διάφορα digital tools για να πετύχετε σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο; Αυτό το καλοκαίρι στοχεύστε ψηλά και επιλέξτε το Διεθνές Online Digital Marketing πρόγραμμα που επιθυμείτε με την ImarComms, Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute.

Το Ε-Learning Platform του DMI δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθήσουν τα online μαθήματα στον δικό τους διαθέσιμο χρόνο από την άνεση του σπιτιού τους, επιλέγοντας μικρά εύκολα κατανοητά βιντεάκια για την κάθε ενότητα των μαθημάτων. Τα προγράμματα μπορούν να ξεκινήσουν στην αρχή κάθε μήνα.

Βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο Digital Marketing μέσω όλων των διεθνών προγραμμάτων και πιστοποιήσεων που προσφέρει η ImarComms, σε συνεργασία με το Digital Marketing Institute, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό σώμα στον τομέα του Digital Marketing με παρουσία σε πάνω από 120 χώρες με πάνω από 150,000 απόφοιτους.

Τα προγράμματα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένα από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδραστική E-Learning Platform του DMI και τα πιο πάνω διεθνή προγράμματα στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας