Holland & Barrett και εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα πιο πράσινο μέλλον σε ένα απόγευμα δεντροφύτευσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση που διοργάνωσε το Holland & Barrett Κύπρου την Τετάρτη, 8 Ιουνίου στον Δήμο Λατσιών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με σύνθημα «Κάνε τη διαφορά! Αγάπησε τον πλανήτη. Γίνε μέρος της αλλαγής, σήμερα!» δεκάδες εργαζόμενοι του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, καθώς και αρκετοί εθελοντές συμμετείχαν στη φύτευση δέντρων όπως ελιών, μαστιχόδεντρων, μουριών κ.α.

Η δράση διοργανώθηκε από το Holland & Barrett Κύπρου, μέλος του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας, σε μια προσπάθεια να διαδώσει το μήνυμα για προστασία του περιβάλλοντος, με την ελπίδα για ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον.

Με αυτή την συμβολική κίνηση, το Holland & Barrett Κύπρου συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, αφού η περιβαλλοντική ευθύνη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας τους και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η αλυσίδα των 14 καταστημάτων σε όλη την Κύπρο χρησιμοποιεί χάρτινες τσάντες από ανακυκλωμένο χαρτί από το 2010 , χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά τόσο στα προϊόντα της όσο και στο προωθητικό υλικό ενώ υλοποιεί πρόγραμμα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας τόσο στην αποθήκη αλλά και τα καταστήματα της.

Σχετικά με το Holland & Barrett:

Το Holland & Barrett είναι ένας από τους κορυφαίους λιανοπωλητές προϊόντων Υγείας και Ευεξίας Παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, συμπληρωμάτων διατροφής, εξειδικευμένων τροφίμων και φυσικών προϊόντων ομορφιάς.

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας