Απόλυτη Σιγουριά Σε Κάθε Διαδρομή μαζί με MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS

Η MICHELIN παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», με σκοπό να προσφέρει διαρκώς την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς. 

Το νέο Πρόγραμμα «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο. Περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά MICHELIN για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά για χρήση σε δρόμο, που φέρουν κυπριακές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα MICHELIN.

Με αγορά τεσσάρων ελαστικών MICHELIN από όλους τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές, με το πρόγραμμα MICHELLIN Εγγύηση Plus καλύπτει τους καταναλωτές με την απόλυτη αντικατάσταση ενός ελαστικού για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται.  Απαραίτητη προϋπόθεση για τους καταναλωτές είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα που θα παραλάβουν από τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. 

Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ctc-tyres.com/warranty για να εγγραφείτε στο «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», να βρείτε τα επιλεγμένα σημεία πώλησης και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών Michelin η CTC Automotive.

 

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery