Με τη στήριξη του Ice Power το 1° επιτυχημένο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου στην Κύπρο

Στις 10 Μαΐου 2022 η Κύπρος μας αγκάλιασε με επιτυχία αθλητές από 23 διαφορετικές χώρες στο πρώτο μεγάλο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου με την ονομασία «Cyprus International Athletics Meeting», που διοργάνωσε η ΚΟΕΑΣ στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού. Ο κυπριακός λαός και αθλητισμός, έζησε λαμπρές στιγμές και έγινε μέλος μιας μείζονος σημασίας ευρωπαϊκής και παγκόσμιας γιορτής.

Η Ice Power Cyprus, πρεσβευτής και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας μιας αναβαθμισμένης αθλητικής αρχής στον τόπο μας, ήταν ένας από τους εκλεκτούς χορηγούς που τίμησαν και βοήθησαν έμπρακτα στην διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της χρονιάς στον ανοικτό στίβο.

Η Ice Power Cyprus συγχαίρει τον γενικό διευθυντή της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Γεωργαλλίδη όπου με την πρωτοβουλία αυτή η Κύπρος είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει την συμμετοχή κορυφαίων μαχητών του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, όπως και την Άντρη Σιάλου για την εξαιρετική επικοινωνία και οργάνωση του αγώνα.

Μια από τις δυνατές συμμετοχές ήταν και η λαμπρή συμμετοχή του χρυσού Έλληνα Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, η φανταστική εμφάνιση του Κύπριου αθλητή Απόστολου Παρέλλη όπου εξασφάλισε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και αυτή του Μίλαν Τράικοβιτς όπου μοιράστηκε για ακόμα μια φορά με τον κόσμο, μια απολαυστική και αποθεωτική κούρσα.

Η Ice Power Cyprus, και τα περισσότερα από 20 χρόνια εισαγόμενα προϊόντα από την Φιλανδία στην Κύπρο μέσω της Marathon Trading, υποστηρίζει και συγχαίρει περήφανα όλους τους διοργανωτές και συμμετέχοντες του πρώτου αγώνα ανοικτού στίβου στην Κύπρο.

Ανυπομονούμε ήδη για τον επόμενο αγώνα με μεγάλες προσδοκίες!

 

Δειτε Επισης

EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery
Ανακάλυψε Κυπριακές γεύσεις με την PF Natural Flavours