Ταξίδι Ζωής

Ένα ταξίδι ζωής ετοίμασε για τους πρώην μαθητές της η Μαρία Γεωργίου Life and Business Coach. Παιδιά ηλικίας 13 έως 18 χρονών ετοίμασαν τις βαλίτσες τους με τα όνειρα, τις ανησυχίες, τις φιλοδοξίες τους και πήγαν ξανά στο δημοτικό σχολείο, όπου είχαν συναντηθεί πρώτη φορά με τη δασκάλα τους.

Η Μαρία αυτή τη φορά τους περίμενε με ένα λεωφορείο, επιβιβάστηκαν και ξεκίνησαν για τη Μαρίνα Λάρνακας, εκεί τους υποδέχτηκε το σκάφος Anamnisis που σε αυτό δημιούργησαν τις δικές τους αναμνήσεις. Σήκωσαν άγκυρες και ανοίχτηκαν στη θάλασσα για ένα μάθημα ζωής.

Απλωμένοι στα νερά της Μεσογείου ξεκίνησαν να συζητούν για το ταξίδι της ενήλικης ζωής που τους περιμένει.

«Είναι εντάξει να τελειώσετε το σχολείο και να δουλέψετε», «Είναι εντάξει να έχουμε απώλειες στη ζωή μας, είναι μέρος της», «Είναι εντάξει να χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολλές φορές για να πετύχουμε τα όνειρά μας», «Είναι εντάξει να παντρευτείτε στα 25 στα 45 ή ποτέ», «Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον φροντίζουμε και να του δίνουμε ότι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν», «Να φιλτράρουμε τα δεδομένα που μας δίνονται και να είναι δική μας η κάθε επιλογή». Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια της Μαρίας προς τους μαθητές της. Εκείνα μοιράστηκαν τα όνειρά, τις φοβίες και τις ανησυχίες τους. Η ιστορία του ιδιοκτήτη του σκάφους κύριου Άγγελου Ασσιώτη, που μοιράστηκε με τα παιδιά, τα συγκίνησε ενώ ταυτόχρονα τους έδωσε δύναμη και θάρρος να οδηγηθούν στο δρόμο για την επίτευξη του κάθε στόχου τους.

Επιστρέφοντας στην Μαρίνα, η μέρα έκλεισε με ένα πλούσιο μεσημεριανό στο σκάφος, πολλά χαμόγελα και λόγια ενθουσιασμού από τα παιδιά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι πως η ζωή χαρίζει χαρές και λύπες, επιτυχίες και αποτυχίες, αυτά αποτελούν μέρος της. Ας τα αποδεχτούμε λοιπόν και ας απολαύσουμε τη ζωή.

Το όμορφο αυτό ταξίδι ήταν μία ευγενής χορηγία για τα παιδιά από τους Μαρία Γεωργίου Life and Business Coach, Digiframes, Hadjilykos & Sons Coaches, Cyprus VIP Services, Occhio Hospitality Group, Ξάνθος Αβραμίδης.

Οι χορηγοί συνεισέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, για να μπορέσουν να ακουστούν τα μηνύματα αυτά όχι μόνο στα παιδιά που βρίσκονταν εκεί αλλά σε γονείς και ενήλικες που έχουν ανάγκη να τα ακούσουν.

 

Δειτε Επισης

Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ-Ο Δρ. Νικόλοος Ηγουμενίδης απαντάει σε όλα για την στεφάνια νόσο
Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!
Οι ομιλητές του Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων