Fitonasal Spray: Ό,τι πιο φυσικό για τη μύτη σου

Μπορεί ο χειμώνας να είναι ο μήνας των ιώσεων, η άνοιξη ωστόσο αποτελεί την εποχή των αλλεργιών και των κρυολογημάτων. Μία βουλωμένη μύτη, εκτός από τη δυσφορία που προκαλεί, πολλές φορές μας δυσκολεύει και στις απλές καθημερινές μας συνήθειες.

Χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά που παράγει η γη και με αρώματα  ευκάλυπτου και μέντας, το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray της Aboca είναι ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό που ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και γενικά για όλες τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Η εξειδικευμένη σύσταση τού Fitonasal Spray – διαθέτει μοριακό σύμπλοκο με τανίνες, φλαβονοειδή και αλίτη- ευνοεί την προσέλκυση των υγρών από τον συμφορημένο βλεννογόνο, τη ρευστοποίηση της βλέννας και τη διευκόλυνση της απομάκρυνσής της, μέσω της μηχανικής δράσης πλύσης της ρινικής κοιλότητας χωρίς να προκαλείται ερεθισμός και ξηρότητα. Επιπρόσθετα το φυσικό σκεύασμα της Aboca διαθέτει τοπική στυπτική δράση, ενώ παρέχει και προστατευτική δράση, χάρη στις βλεννοπροσκολλητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στη διατήρηση της ακεραιότητας του επιθηλιακού φραγμού και τη διαδικασία αναγέννησης του βλεννογόνου.

Πέραν της σύστασής του, το συμπυκνωμένο ρινικό διάλυμα παρέχεται μέσα σε ένα γυάλινο φιαλίδιο που διαθέτει απλικατέρ τεχνολογίας APF (Advanced Preservative Free) με σύστημα πολλαπλών δόσεων με ενσωματωμένη μεμβράνη μικροδιήθησης. Η τεχνολογία pump-spray απελευθερώνει συγκεκριμένο όγκο διαλύματος σε κάθε ψεκασμό, επιτρέποντας την ομοιόμορφη διανομή, ενώ η μεμβράνη διήθησης συντηρεί τη μικροβιολογική ποιότητα του προϊόντος, σε κάθε ψεκασμό, φιλτράροντας τον εισερχόμενο αέρα. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το προϊόν χρησιμοποιήσιμο έως την ημερομηνία λήξης, χωρίς τη χρήση συνθετικών συντηρητικών. Επιπλέον το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, γιατί δεν περιέχει προωθητικό αέριο.

Γι’ αυτό και μπορείτε να εφαρμόζετε το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray όσες φορές μέσα στη μέρα μπορείτε αλλά και λίγο πριν ξαπλώσετε.

 Fitonasal Pediatric

Το Fitonasal Pediatric δρα χάρη σε ένα μοριακό σύμπλοκο τανινών και αλίτη που αλληλεπιδρά με τον ρινικό βλεννογόνο ώστε να αποσυμφορεί, να προστατεύει  και να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας. Αυτή η δράση είναι χρήσιμη για τα βρέφη που δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους και για τα παιδιά που δεν το κάνουν σωστά. Ενδείκνυται για περιπτώσεις βήχα από οπισθορρινική καταρροή. Το Fitonasal Pediatric δεν περιέχει αγγειοσυσταλτικά αποσυμφορητικά και χάρη στον μη φαρμακολογικό μηχανισμό δράσης του, δεν ξηραίνει τον ρινικό βλεννογόνο, δεν ερεθίζει και μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Η χρήση του προϊόντος στα βρέφη και στα παιδιά, ευνοεί την αναπνοή και διευκολύνει τη νυχτερινή ανάπαυση.

Tα ιατροφαρμακευτικά προϊόντα Fitonasal Spray και Fitonasal Pediatric της Aboca, διατίθενται στην τιμή των €12.90 και €13.90 αντίστοιχα, σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

 

Εισαγωγή / Διανομή

MARATHON TRADING

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία

sales@marathontrading.com

Follow us:

 

 

@abocacy

www.marathontrading.com

https://www.aboca.com/el/

Δειτε Επισης

EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery
Ανακάλυψε Κυπριακές γεύσεις με την PF Natural Flavours