Ενισχύστε τις γνώσεις σας στο Digital Marketing και γίνετε Globally Certified Professionals

Η σημασία του digital talent στον εργασιακό τομέα είναι τεράστια. Σύμφωνα με μια μελέτη του Digital Marketing Institute, «η διασφάλιση ταλέντων με το σωστό σύνολο δεξιοτήτων είναι η κορυφαία πρόκληση που αντιμετωπίζει ο τομέας του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Η ImarComms, μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute μπορεί να σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις δεξιότητές σας στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ μέσω της παροχής πρακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, καθώς και για φοιτητές και επαγγελματίες σε οποιονδήποτε τομέα της οικονομίας.

Το DMI – PRO Professional Diploma in Digital Marketing του Digital Marketing Institute ξεκινά ONLINE στις 4 Μαΐου και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Με την ολοκλήρωση των δέκα ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαμόρφωση επιτυχημένων εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search with Google Ads
  • YouTube & Display Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics Using Google Analytics
  • Digital Marketing Strategy

Ακόμη, μέσω του προγράμματος αυτού, παρέχεται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν πρόσβαση στο Membership Platform του DMI, το οποίο παρέχει έγκαιρη εκπαίδευση και συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή εργασία και να συνεχιστεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στην βαθμίδα 5.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις κορυφαίες τάσεις του Digital Marketing. Γίνετε Globally Certified Digital Marketing Professionals!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας