Grintuss: Αντιμετώπισε τον βήχα με φυσικό τρόπο!

Ένας επίμονος ξηρός ή παραγωγικός βήχας αποτελεί μια ενοχλητική κατάσταση που προκαλεί δυσφορία και ενίοτε σωματική κόπωση για όλους. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν πως ο βήχας είναι ουσιαστικά ένας αμυντικός μηχανισμός του σώματος ώστε να αποσυμφορεί και να προστατεύει τις αναπνευστικές οδούς.

Με απλά λόγια, όταν βήχουμε ο οργανισμός προσπαθεί να ελευθερώσει τις αναπνευστικές οδούς από ενδεχόμενο υφιστάμενο υλικό, αποβάλλοντας ιούς, βακτήρια και άλλες εισπνεόμενες ουσίες. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις ο βήχας συνοδεύεται από άλλα προβλήματα, όπως πονόλαιμο,  αμυγδαλίτιδα ή ρινίτιδα αφού ο λαιμός και η μύτη εμπλέκονται άμεσα στους μηχανισμούς που τον προκαλούν.

Αντιμετώπιση και θεραπεία

Ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο οφείλει να αναγνωρίσει το σημαντικό αμυντικό ρόλο του βήχα, ώστε να ρυθμίσει το σύμπτωμα και όχι να το ακυρώσει. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η θεραπεία πρέπει να επέμβει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα: να δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τη φλεγμονή αποτρέποντας περισσότερη επαφή με εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες και παράλληλα κάνοντας τη βλέννα πιο ρευστή με σκοπό να απομακρυνθεί από τους φυσιολογικούς μηχανισμούς του σώματος.

Grintuss: Ρυθμίζει το σύμπτωμα, χωρίς να ακυρώνει τον φυσιολογικό ρόλο της άμυνας

Για να αντιμετωπίσει τον βήχα και τα παράγωγά του με φυσικό τρόπο, η Aboca ανέπτυξε το Grintuss, ένα προϊόν χρήσιμο σε περιπτώσεις ξηρού αλλά και παραγωγικού βήχα. Ένα προϊόν με συστατικά βιολογικής γεωργίας, χωρίς γλουτένη που περιέχει μέλι και διάφορα μοριακά σύμπλοκα, που προστατεύει τη βλεννογόνο, καταπραΰνοντας τον ερεθισμό, και ευνοώντας την αποβολή της βλέννας. Χάρη στη δράση μηχανικού τύπου, το Grintuss ρυθμίζει τον βήχα χωρίς να τον καταστέλλει, σεβόμενο έτσι τον σημαντικό ρόλο του στην άμυνα των αναπνευστικών οδών.

Το Grintuss διατίθεται σε δύο συνθέσεις, το Grintuss Adult σιρόπι και δισκία για ενήλικες και παιδιά από την ηλικία των 12 ετών και το Grintuss Pediatric σε σιρόπι ειδικά για παιδιά από την ηλικία του 1 έτους.

Τα προϊόντα της ABOCA προωθούνται μέσω ενός διεθνούς δικτύου επιλεκτικής διανομής, το οποίο έχει την ικανότητα να εντάξει τα φυσικά προϊόντα, στον τομέα της υγείας και της παραδοσιακής περίθαλψης. Πέραν της Ιταλίας, τα προϊόντα της ABOCA διανέμονται και σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα της ABOCA διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

 

Εισαγωγή / Διανομή

MARATHON TRADING

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία

sales@marathontrading.com

 

Follow us:

@abocacy

www.marathontrading.com

https://www.aboca.com/el/ 

 

Δειτε Επισης

Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!