Το νέο delicatessen Blue Deli, μόλις έκανε την εμφάνισή του και κάνει τη βόλτα σας στις ψαραγορές Blue Island διπλή απόλαυση!

Το νέο delicatessen Blue Deli εξειδικεύεται στην επιλογή και διάθεση εδεσμάτων υψηλής ποιότητας. Ήρθε για να προσφέρει εδέσματα υψηλής γαστρονομίας και να σας συστήσει σπάνιες γεύσεις. Ήρθε, για να απογειώσει γεύση, ψάρι και εμπειρία μέσα στην ψαραγορά.

Το νέο Blue Deli Corner έχει βρει το σπίτι του σε επιλεγμένες ψαραγορές  Blue Island σε Λευκωσία και Λεμεσό. Εδώ θα ανακαλύψετε γαστρονομικούς θησαυρούς εξαιρετικής ποιότητας με χαρακτηριστικές εκλεπτυσμένες γεύσεις και αρώματα γεμάτα θάλασσα. Σπάνια εδέσματα που έχουν επιλεγεί προσεχτικά για να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Αυγά αχινού, χαβιάρι, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, καπνιστά χέλι, πέστροφα και σολομός, εκλεκτά ελαιόλαδα, αρωματικά μπαχάρια και υπέροχα σπιτικά dips είναι μερικά από τα εκλεκτά προϊόντα υψηλής γαστρονομίας που έχουμε επιλέξει για εσάς. Το Blue Deli σε επιλεγμένες ψαραγορές, ήρθε για να φέρει σπάνιες γεύσεις και εδέσματα που κάνουν την διαφορά!

Η νέα εμπειρία του ντελικατέσσεν, ήρθε για να κάνει τη βόλτα σας στις ψαραγορές Blue Island διπλή απόλαυση και να δώσει καινούργιες και συναρπαστικές γεύσεις σε όσους αναζητούν ιδιαίτερα προϊόντα και αγαπούν τα ψάρια και τα θαλασσινά. Ανακαλύψτε τώρα γαστρονομικούς θησαυρούς εξαιρετικής ποιότητας με χαρακτηριστικές εκλεπτυσμένες γεύσεις και αρώματα γεμάτα θάλασσα στο Blue Deli. Ένα delicatessen με πολλές και καινοτόμες προτάσεις υψηλής γαστρονομίας και γεύσης!

 

  

  

 

 

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery