Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Slam Dunk… και Δωρεάν Στοίχημα μέχρι και €20!*

  17/03/2022 13:05
Slam Dunk… και Δωρεάν Στοίχημα μέχρι και €20!*

Slam Dunk… και Δωρεάν Στοίχημα μέχρι και €20!*

  17/03/2022 13:05

Στην Fonbet το στοίχημα παίρνει άλλη μορφή! Οι φίλοι της καλαθόσφαιρας μπορούν να επιλέξουν ένα απο τους πιο κάτω κωδικούς και στοιχηματίζoντας σε αγώνες μπάσκετ να λάβουν Δωρεάν Στοίχημα μέχρι και €20!

Διαλέξτε ένα από τους τέσσερις Κωδικούς Προσφοράς: BASKET 5, BASKET 10, BASKET 15, BASKET 20 και απολαύστε τον Γιάννη της καρδιάς μας, τον James LeBron, το FIBA Basketball World Cup τους αγώνες του NBA, την Ευρωλίγκα, το Γιούρο Καπ, το ΝΒL και πολλά άλλα παρέα με την Fonbet!

Στην Fonbet αγαπάμε όλα τα σπορ και πρωτοπορούμε και πάλι με τις μοναδικές προσφορές μας.

Για περισσότερα επισκέψου την ιστοσελίδα της Fonbet στο  Slam_Dunk (fonbet.com.cy)

* Ίσχυουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Σχετικά με την Fonbet

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 556 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας) και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω της ιστοσελίδας https://www.fonbet.com.cy/

Fortune Entertainment RG Limited, Αρ. Εγγραφής ΗΕ 360714 Οδός 27 Μιχαλακοπούλου, Όροφος 4, Αρ. 402, 1075 Λευκωσία, Κύπρος, κάτοχος άδειας Κλάσης Β που εκδίδεται και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου. 

Αριθμός αδείας B012. 

Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Στοιχηματίστε με ασφάλεια: https://safergambling.gov.cy

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας