Τρίτη 17 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Λευκωσία: Διακρίνεται ως Creative Friendly Destination

  25/01/2022 14:48
Λευκωσία: Διακρίνεται ως Creative Friendly Destination

Λευκωσία: Διακρίνεται ως Creative Friendly Destination

  25/01/2022 14:48

Με το label «Creative Friendly Destination» από το Creative Tourism Network διακρίνεται η Λευκωσία και η εν λόγω πιστοποίηση αναμένεται να απονεμηθεί και επίσημα προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, Θεόδωρο Κρίγγου από την Caroline Couret, Director του Creative Tourism Network, σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, η ώρα 10:00πμ, στην αίθουσα Discovery Alpha, στο CyENS Center of Excellence, στη Λευκωσία.

Ως πρωτεύουσα, η Λευκωσία είναι μια εκλεπτυσμένη και κοσμοπολίτικη πόλη, πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό που συνδυάζει το ιστορικό παρελθόν της με τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης.  Η Λευκωσία έχει καθιερωθεί ως η πολιτιστική και οικονομική πρωτεύουσα του νησιού και βασικό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Aποτελεί κέντρο δημιουργικών επιχειρήσεων, μουσείων, γκαλερί, χώρων καλλιτεχνών, τα οποία την καθιστούν πολιτιστικό και δημιουργικό προορισμό.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη θα γίνει παρουσίαση των ενεργειών της ΕΤΑΠ Λευκωσίας για ανάπτυξη του δημιουργικού τουρισμού, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Cult CreaTE, καθώς και τη νέα καμπάνια της ΕΤΑΠ Λευκωσίας με τον τίτλο ‘ngage’.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού του Υφυπουργείου Τουρισμού με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου Λευκωσίας, τους Δήμους και Κοινότητες της επ. Λευκωσίας και σημαντικούς εταίρους της τουριστικής βιομηχανίας.

Υπό τον τίτλο « Visit Nicosia – The Brightest Capital of Europe» η ΕΤΑΠ Λευκωσίας εργάζεται για την ανάπτυξη και προβολή της πόλης και της περιφέρειας Λευκωσίας και της μετατροπής της σε ένα ποιοτικό τουριστικό προορισμό ειδικών ενδιαφερόντων όπως, ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας