Παραδόθηκε το χρηματικό ποσό από την εκδήλωση Santa Run Nicosia στο Ίδρυμα Ελπίδα

Σήμερα, 25.01.2022, σε παρουσία του Διευθύνων Σύμβουλου της Infocredit Group, Θεόδωρου Κρίγκου, του Χρίστου Γιανναρά από το RunNicosia, της Μαρίας Μιχαηλίδη, της Κατερίνας Πωλεμιδιώτου και του Δρ. Λοϊζου Λοϊζου από το Ίδρυμα Ελπίδα, παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run Nicosia. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Ελπίδα, το οποίο στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία για να βγουν νικητές από τη δύσκολη μάχη που δίνουν.

Το Santa Run Nicosia διοργανώθηκε από το RunNicosia με την Infocredit Group να είναι κύριος χορηγός. Την εκδήλωση στήριξαν διάφοροι φορείς της πόλεις, καθώς και εκατοντάδες δρομείς. Τα χρήματα που δόθηκαν στο ίδρυμα Ελπίδα, θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών του Μακάρειου Νοσοκομείου, στηρίζοντας έτσι το σημαντικό τους έργο.

Σε δηλώσεις του ο Θεόδωρος Κρίγγου ανέφερε «Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι να βοηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν αναπόσπαστη ευθύνη της εταιρείας μας.»

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group καθώς η εταιρεία είναι διαχρονικός υποστηρικτής του ιδρύματος αλλά και άλλων οργανώσεων. Η ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών και η προσφορά στους συνανθρώπους μας αποτελούν μια από τις αρχές του βασικού πυρήνα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!