Πέμπτη 19 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα Online προγράμματα από την ImarComms για το 2022

  19/01/2022 09:44
Νέα Online προγράμματα  από την ImarComms για το 2022

Νέα Online προγράμματα από την ImarComms για το 2022

  19/01/2022 09:44

Η ευελιξία και η ανάπτυξη γνώσεων είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί κάποιος να αποκομίσει μέσα από τα νέα online διεθνή προγράμματα που προσφέρει η ImarComms για το 2022, Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute.

Το Ε-Learning Platform του DMI δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθήσουν τα online μαθήματα στον δικό τους διαθέσιμο χρόνο από την άνεση του σπιτιού τους, επιλέγοντας μικρά εύκολα κατανοητά βιντεάκια για την κάθε ενότητα των μαθημάτων. Τα προγράμματα μπορούν να ξεκινήσουν στην αρχή κάθε μήνα.

Αυτό το ταξίδι γνώσεων παρέχεται μέσα από όλα τα προγράμματα που προσφέρει η ImarComms, σε συνεργασία με το Digital Marketing Institute, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό σώμα στον τομέα του Digital Marketing με παρουσία σε πάνω από 120 χώρες με πάνω από 150,000 απόφοιτους.

Τα προγράμματα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένα από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδραστική E-Learning Platform του DMI και τα πιο πάνω διεθνή προγράμματα στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας