Gourmet Kings: H νέα γκουρμέ κατηγορία στο μενού των Burger King που θα λατρέψεις

Τα Burger King έχουν ετοιμάσει μια μοναδική σειρά για τους λάτρεις των burgers που έχουν αδυναμία στις γκουρμέ γεύσεις. Η νέα premium σειρά ονομάζεται “Gourmet Kings” και περιλαμβάνει τέσσερις ολοκαίνουριες, λαχταριστές επιλογές, φτιαγμένες από προσεκτικά διαλεγμένα και ποιοτικά υλικά.  

Συγκεκριμένα, τα νέα γκουρμέ Angus burgers περιέχουν μπιφτέκι εκλεκτής ποιότητας από 100% βοδινό Aberdeen Angus,  αφράτο ψωμάκι μπριός, γαλλικό τυρί cantal (Π.Ο.Π.) και φρέσκια ρόκα. Για τους λάτρεις των chicken burgers το Burger King έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό chicken burger με τα ίδια προσεγμένα υλικά αλλά αντί για του Aberdeen Angus προσφέρεται παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο. Κάθε burger περιέχει διαφορετική σως από την οποία πήρε και το όνομα του. Οι αποκλειστικές σως του Burger King είναι από ουίσκι, τρούφα και cajun.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα νέα Gourmet Kings:

Whiskey Angus

Mπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Spicy Whiskey Angus

Μπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, jalapenos, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Truffle Angus

Μπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη σως από τρούφα, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, τραγανά κρεμμύδια, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Cajun Chicken

Παναρισμένο στήθος κοτόπουλο με κρεμώδες cajun σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα και ζουμερές ντομάτες σε ψωμάκι μπριος.

Τα Gourmet Kings είναι ήδη διαθέσιμα για να τα απολαύσεις σε όλα τα εστιατόρια Burger King, αλλά και στο σπίτι μέσω της υπηρεσίας delivery. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εντυπωσιάσουν με την απίθανη τους γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα.

Τα Burger King συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσφέρουν νέες γεύσεις για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Καλή όρεξη από τα Burger King λοιπόν.

 

Δειτε Επισης

Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας