Τετάρτη 19 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Λεμεσός: Ένας γαστρoνομικός παράδεισος!

  10/01/2022 16:56
Λεμεσός: Ένας γαστρoνομικός παράδεισος!

Λεμεσός: Ένας γαστρoνομικός παράδεισος!

  10/01/2022 16:56

Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε καλό φαγητό, θέλουμε να συνδυάζουμε τα υλικά πρώτης ποιότητας, τη γεύση και τις ευρηματικές συνταγές. Η Λεμεσός πάντα αποτελούσε την πρωτοπόρο πόλη στην γαστρονομία.

Υπέροχα εστιατόρια με καλόγουστη διακόσμηση και πολύ μελετημένο μενού. Ένα λαμπερό παράδειγμα είναι τα εστιατόρια του Columbia με ναυαρχίδα το Columbia Beach, το χαβανέζικο Pokeloha,το ιταλικό La Boca και το γνωστό  Pizza Express. Στη Λεμεσό θα βρεις επίσης και το Cookhouse, το  Pitot, το Enso Vegan και το Streat.  Τι κοινό όμως έχουν όλα αυτά τα εστιατόρια εκτός από το ότι βρίσκονται στη Λεμεσό;

Η συνταγή της επιτυχίας!

Τα εστιατόρια αυτά ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, για την δημιουργικότητά τους αλλά και για την επιμονή τους να έχουν ικανοποιημένους πελάτες. Για αυτό η κοινή τους επιλογή είναι να έχουν στρατηγικό συνεργάτη την εταιρία με το πιο γρήγορο delivery. Η Bolt Food συνεργάζεται αποκλειστικά με τα άνωθεν εστιατόρια για να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα, την αίσθηση αλλά πάνω από όλα τη γεύση των συνεργαζόμενων εστιατορίων. Κατεβάζοντας το application της Bolt Food, ο κάθε ένας από μας μπορεί εντός ολίγων λεπτών να έχει το αγαπημένο του πιάτο και να το απολαύσει στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού θέλει. Η Bolt Food έχει τον πιο έξυπνο αλγόριθμο που κάνει την πολύπλοκη διαδικασία της παραγγελίας, απλό παιχνίδι! Άλλωστε, για αυτό η Bolt Food είναι η πιο γρήγορη εταιρία delivery στην Κύπρο με μέσο χρόνο παράδοσης τα 26 λεπτά. Αυτό εκτιμούν τόσο οι χρήστες, όσο και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια. Μαζί δημιουργούν την καλύτερη συνταγή επιτυχίας.

Ανακαλύψτε περισσότερες γευστικές δημιουργίες ΕΔΩ:

Facebook: https://www.facebook.com/BoltFoodCyprus

Instagram: https://www.instagram.com/boltfood_cy/

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας