Πέμπτη 19 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Infocredit Group: Διαχρονικός υποστηρικτής του ιδρύματος Ελπίδα

  03/01/2022 16:06
Infocredit Group: Διαχρονικός υποστηρικτής του ιδρύματος Ελπίδα

Infocredit Group: Διαχρονικός υποστηρικτής του ιδρύματος Ελπίδα

  03/01/2022 16:06

Στις 26 Δεκεμβρίου το πρωί, εκατοντάδες άνθρωποι ξεκίνησαν μια πορεία αγάπης προς το Μακάριο Νοσοκομείο με ένα μόνο σκοπό, να μοιράσουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν παραπάνω ανάγκη.

Η Infocredit Group, σε συνεργασία με το RunNicosia και διάφορους άλλους φορείς της πόλης, κάλεσαν μικρούς και μεγάλους να ντυθούν Άγιοι Βασίληδες με κόκκινες φανέλες και σκουφιά και να περπατήσουν, να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ξεκίνησαν από διάφορα σημεία της Λευκωσίας για να καταλήξουν στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα παιδιά και σκόρπισαν χαμόγελα και αγάπη. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τη παλιά Λευκωσία, με τελικό προορισμό το City Plaza στην Μακαρίου, όπου προσφέρθηκε ζεστή σούπα και ποτά υπό τη μουσική υπόκρουση του συγκροτήματος Tanglatino.

Η Infocredit Group ήταν ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Για την Infocredit Group η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν περιορίζεται μόνο στους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της, αλλά αγκαλιάζει την ευρύτερη κοινωνία με ιδιαίτερη έμφαση σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη. Αποτελεί γραμμή πορείας, βαθιά ενσωματωμένη στην φιλοσοφία της εταιρείας, με την προσφορά και την ευημερία της κοινότητας να βρίσκονται στις κύριες προτεραιότητές της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Infocredit Group, Θεόδωρος Κρίγκου τόνισε ότι "Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας είναι αδιαπραγμάτευτή και ως Infocredit Group δεν μπορούμε παρά να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη’’.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group κάντε κλικ εδώ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας