Μύρισαν Χριστούγεννα και τα Coffee Island σε μεταφέρουν και φέτος σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και μυρωδιές

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου έφτασε και τα Coffee Island κάθε τέτοια εποχή έχουν να σου προτείνουν γεύσεις αλλά και ιδέες που θα θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Κι επειδή στα Coffee Island η χαρά δεν είναι απλώς γεύση αλλά και εμπειρία, φροντίζουν αυτές τις μαγικές προτάσεις να τις μεταφέρουν και στο σπίτι σου μέσω του MY COFFEE ISLAND APP!

Κάθε Χριστουγεννιάτικη στιγμή αξίζει να είναι μαγική και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι συνδυάζοντας την με ένα εορταστικό ρόφημα παρέα με τα κατάλληλα συνοδευτικά.  Γι’ αυτό στα Coffee Island σου ετοίμασαν γεύσεις και αρώματα που θα κάνουν την κάθε ημέρα να μοιάζει σα να ακούς γύρω σου παιδικές φωνούλες να λένε τα κάλαντα.

Με μια στάση στα Coffee Island μπορείς να βρεις τα Χριστουγεννιάτικα ροφήματα τα οποία έχουν ντυθεί στα γιορτινά, με σαντιγί και πολύχρωμα sprinkles.  Πήγαινε στο Espresso Bar και ζήτα το Jingle Latte ή το Jingle Choco, τα οποία ξεχειλίζουν από σαγηνευτικές νότες ζεστής σοκολάτας με μέλι και σύκο και συνδύασε τα με τα δύο μοναδικά Xmas sandwiches αλλά και Xmas Cookies σε σχήμα αστέρι και Ginger Man.

​​Αν όμως είσαι αυτό που λέμε «κρυουλιάρης», μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω του ΜΥ COFFEE ISLAND APP και να απολαύσεις τα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα από την ζεστασιά του σπιτιού σου. Κι αν ακόμα θες να μοιραστείς αυτή την εμπειρία με φίλους, με την υπηρεσία COFFEE MATES του MY COFFEE ISLAND APP, μπορείς να τους στείλεις Χριστουγεννιάτικες γεύσεις που θα επιλέξεις εσύ για αυτούς και τα Coffee Island – σαν άλλοι Αη Βασίληδες που μπορούν να πετάνε παντού κι ας μην έχουν έλκηθρο – θα φροντίσουν να τους τις παραδώσουν. Κάλεσε τους με video call και ταξιδέψτε παρέα σε έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο μοναδικές μυρωδιές.

​Άλλωστε, η μαγεία είναι αυτό που λείπει από την καθημερινότητά μας και είναι αυτή κάνει τις γιορτές διαφορετικές. Αυτή τη μαγεία των δώρων μπορείς να την χωρέσεις σε μια από τις εορταστικές συσκευασίες που έχουν δημιουργήσει ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορείς να βρεις τις Χριστουγεννιάτικες αυτές συσκευασίες στο κοντινότερο σου Coffee Island  και να τις γεμίσεις με τα αγαπημένα σου προϊόντα. Περιπλανήσου στο Καφεκοπτείο και εξερεύνησε τις διάφορες επιλογές σε χαρμάνια, μονοποικιλίες και κάψουλες και ακολούθως κάνε μια στάση στο Home Barista. Μύρισε αρχικά το γιορτινό κερί –  με υπέροχο άρωμα Fig and Sandalwood – και στη συνέχεια βρες κούπες και τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις την κάθε φορά που φτιάχνεις καφέ στο σπίτι να είναι μοναδική.

Κι αυτό είναι το αληθινό χριστουγεννιάτικο πνεύμα που θα βρεις στα Coffee Island αυτές τις μέρες.  Μπες σήμερα στο My Coffee Island APP ή επισκέψου το κοντινότερο σου κατάστημα, διάλεξε τα δώρα των φετινών Χριστουγέννων και ζήσε τη μαγεία.

  

  

 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας