Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Neo Plaza: Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με γιορτινές γευστικές απολαύσεις.

  29/12/2021 13:21
Neo Plaza: Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με γιορτινές γευστικές απολαύσεις.

Neo Plaza: Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με γιορτινές γευστικές απολαύσεις.

  29/12/2021 13:21

Το νέο χρόνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Neo Plaza και από Τετάρτη 29/12 μέχρι Κυριακή 2/1 κερνάει ζεστό κρασί από Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, ζεστή σοκολάτα, κρέπες, βάφλες, M&M’S και marshmallows.

Επισκεφτείτε αυτές τις μέρες το Neo Plaza  και συνδυάστε γιορτινές βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ατέλειωτη διασκέδαση, γιορτινές γευστικές απολαύσεις, και αγορές, πολλές αγορές με επιπρόσθετες εκπτώσεις για χαρούμενες γιορτές σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον με έντονο Χριστουγεννιάτικο παλμό.

Το Neo Plaza, το νέο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, σε ελάχιστη απόσταση από τη Λευκωσία, είναι ένα μοναδικό κέντρο πολύπλευρης αναψυχής αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, που στις γιορτές μπορεί και μεταμορφώνεται στον ιδανικό προορισμό για Fun, Food, New Year Celebration & Shopping!

Πληροφορίες για το έργο:

Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας