Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η Consulco ανοίγει και εγκαινιάζει το γραφείο της στη Λεμεσό

  28/12/2021 07:11
Η Consulco ανοίγει και εγκαινιάζει το γραφείο της στη Λεμεσό

Η Consulco ανοίγει και εγκαινιάζει το γραφείο της στη Λεμεσό

  28/12/2021 07:11

Η Consulco, επενδυτική εταιρεία με γραφεία στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Μόσχα και τη Λευκωσία, ίδρυσε το νεότερο γραφείο της στη Λεμεσό. Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην οδό Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου 18, κοντά στο δημοτικό πάρκο της πόλης. Τις δραστηριότητες του νέου μας γραφείου διευθύνουν ο Χρήστος Χατζησωτήρης και η Ευαγγελία Καπνιστού, επαγγελματίες από τη Λεμεσό, με αξιοσημείωτη εμπειρία στον χρηματοοικονομικό και επενδυτικό τομέα.

Ο Μάριος Χατζηρούσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Consulco, σχολίασε «Η Λεμεσός είναι μια σημαντική τοποθεσία για το νέο γραφείο της Consulco, καθώς δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει ευρύτερη κάλυψη και καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλες τις επενδυτικές κοινότητες κυπρίων και απόδημων που ζουν στο νησί».

Η Consulco διαχειρίζεται επενδύσεις στο Λονδίνο και την Ευρώπη για εύπορες οικογένειες και θεσμικούς επενδυτές. Το 2021 η Consulco εγκαινίασε το London Credit Fund, το οποίο στοχεύει σε 4 % απόδοση ετησίως για τους μεριδιούχους του σε ευρώ και 5 % απόδοση ετησίως για τους μεριδιούχους του σε δολάριο και στερλίνα, μερίδια τα οποία καταβάλλονται  σε τριμηνιαία βάση. Το London Credit Fund, ως αδειοδοτημένος Οργανισμός Εναλλακτικών Επενδύσεων (‘‘OEE’’) , είναι πολύ δημοφιλές τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων ταμείων συντάξεων και προνοίας, ασφαλιστικών εταιρειών και τραπεζών. Οι λόγοι για τη δημοτικότητα του ταμείου με τους επενδυτές είναι ότι τους παρέχει τακτικό εισόδημα κάθε τρίμηνο, οι υποκείμενες επενδύσεις του είναι εξασφαλισμένες με ακίνητα στο Λονδίνο και η ειδοποίηση για έξοδο από αυτό είναι μόνο 6 μήνες.

Η Consulco θα συστήσει το νέο της Ταμείο για επενδύσεις σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με όνομα  ‘‘Three Lions Real Estate Fund’’ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Το ταμείο θα έχει στόχο την ετήσια καθαρή απόδοση 7% στους επενδυτές του και θα επενδύει σε ακίνητα στο Λονδίνο, την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ. Η καθαρή απόδοση της Consulco για τις επενδύσεις της σε ακίνητα στο Λονδίνο, ανέρχεται,κατά μέσο όρο, σε 8,1% ετησίως για τα τελευταία 11 χρόνια, όπως αξιολογήθηκε από την MSCI, τον κορυφαίο πάροχο δεικτών παγκόσμιας αγοράς για την επενδυτική κοινότητα.

«Το γραφείο και οι συνάδελφοί μας στη Λεμεσό θα εξυπηρετούν τον αυξανόμενο αριθμό Κυπρίων και απόδημων πελατών οι οποίοι διαμένουν στη Λεμεσό για τις επενδύσεις τους στο Λονδίνο και την Ευρώπη», δήλωσε ο Μιχάλης Ταννούσης, Επικεφαλής επενδυτικών υπηρεσιών στην Consulco.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας