Σάββατο 22 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Το Μεγαλύτερο Black Friday Sale από την Fetch!

  26/11/2021 09:44
Το Μεγαλύτερο Black Friday Sale από την Fetch!

Το Μεγαλύτερο Black Friday Sale από την Fetch!

  26/11/2021 09:44

Φέτος, η fetch πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα και απίθανα black friday όλων των εποχών, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και 70%.

Το Fetch είναι η πρώτη online εφαρμογή στην Κύπρο που διευκολύνει τις ηλεκτρονικές αγορές σας αλλά και ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο παράδοσης όπως δεν έχετε βιώσει ποτέ. Στην εποχή μας, ο χρόνος είναι πολύτιμος - είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τον εξοικονομήσετε, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε στην ζωή σας. Παραλάβετε τις αγορές σας σε χρόνο ρεκόρ, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτά που πραγματικά αξίζουv.

Βρείτε χιλιάδες προϊόντα να ψωνίσετε σε αποκλειστικές εκπτώσεις που σίγουρα δεν έχετε δει ξανά ποτέ. Τι προϊόντα μπορεί κάποιος να βρει στο Fetch; Ό,τι χρειάζεται. Τι είναι αυτό που επιθυμείς; Προϊόντα ομορφιάς; Ηλεκτρονικά Είδη; Games; Λουλούδια; Ρούχα; Παπούτσια; Είδη Σπιτιού; Τεχνολογίας; Παιχνίδια; Δώρα; Κάτι από το Φαρμακείο μήπως;

 Δεν μπορεί να γίνει πιο απλό. Όσο απλή είναι και η σκέψη, άλλο τόσο απλή είναι η χρήση του Fetch.

Με δωρεάν παράδοση μέσα σε λίγα λεπτά, απολαύστε ευκαιρίες έκπτωσης και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, και τα αγαπημένα σας άτομα με αντικείμενα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Κάντε τις αγορές σας μέσα από το fetch.com.cy ή απλά κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για iOS ή Android. https://fetch.com.cy/apps

Fetch. Order in seconds. Delivered in minutes.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας