Νέο Κατάστημα Starbucks στο Metropolis Mall στη Λάρνακα

Η εταιρία Marinopoulos Coffee Company συνεχίζει να ενισχύει την  παρουσία της στην αγορά της Κύπρου με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στο εμπορικό Metropolis Mall στην Λάρνακα. Το νέο κατάστημα, από τις 16/09, είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες του σε έναν μοντέρνο, άνετο και φιλόξενο χώρο. Με το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος, η οικογένεια των Starbucks στην Κύπρο μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, διαθέτοντας πλέον 16 καταστήματα και θέλοντας να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία καφέ, πάντα με  το πάθος και τη διάθεση που τη χαρακτηρίζει.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Starbucks καφέ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων με βάση τον espresso αλλά και αμέτρητες επιλογές ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks, όπως τα απολαυστικά Frappuccino® blended beverages, τα αναζωογονητικά Starbucks Refresha®, τσάι Teavana®, καθώς και  μοναδικά γλυκά και αλμυρά εδέσματα για να συντροφεύσουν ευχάριστα την επίσκεψή και τα ψώνια τους στο Metropolis Mall.

​Στα Starbucks, ως πρωτοπόροι πάντα στο ταξίδι του καφέ, εκτός από την πλούσια ποικιλία καφέ σε κόκκους, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής καφέ, θερμός και κούπες, που αποτελούν πρωτότυπες προτάσεις δώρων για όσους λατρεύουν τον καφέ και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις πάντα από τους ειδικούς σε θέματα καφέ των Starbucks.

Το νέο κατάστημα διαθέτει 432 τ.μ. εσωτερικού καθιστικού και εξωτερικών χώρων και πρόκειται να ξεχωρίσει για την βιομηχανική αισθητική του και για το μοντέρνο σχεδιαστικό του ύφος. Σε γήινες αποχρώσεις, απόλυτα επιβλητικό και διακοσμημένο με υπέροχα σχέδια που συνδέουν τον άνθρωπο με το καφέ, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα από την αρμονική αισθητική του, σε ένα άνετο και οικείο περιβάλλον για μοναδικές στιγμές απόλαυσης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Σχετικά με την Starbucks

Από το 1971, η Starbucks Coffee Company έχει δεσμευθεί για τη συλλογή και το καβούρδισμα του καλύτερου ποιοτικά καφέ arabica στον κόσμο, ακολουθώντας  πρότυπες διαδικασίες που σέβονται τους καλλιεργητές καφέ. Σήμερα, με περισσότερα από 29.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία είναι ο βασικός προμηθευτής ποιοτικού καφέ παγκοσμίως. Μέσα από τη σταθερή αφοσίωσή μας στην τελειότητα και στις κατευθυντήριες αρχές μας, προσφέρουμε μέσα από κάθε κούπα καφέ, τη μοναδική Εμπειρία Starbucks σε κάθε πελάτη μας. Για να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την εμπειρία, επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή να μας βρείτε on- line στο www.starbucks.com.cy.

 

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Έρευνα της PwC για τον μετασχηματισμό του κλάδου ακινήτων
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!
Οι ομιλητές του Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων