Time to Move 2021: Ανακάλυψε τρόπους για να Εξερευνήσεις την Ευρώπη!

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η εκστρατεία “Time to Move” του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης Eurodesk με στόχο να αναδείξει ευκαιρίες εθελοντισμού, κινητικότητας και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Το "Time to Move" λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο και συνιστά την πιο εμβληματική πρωτοβουλία του Eurodesk που εκτυλίσσεται σε ετήσια εκστρατεία επικοινωνίας υψηλής προβολής με πανευρωπαϊκή εμβέλεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου, οι νέοι ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη που στόχο έχουν να δώσουν το έναυσμα ώστε να αναζητήσουν ευκαιρίες κινητικότητας ανακαλύπτοντας την Ευρώπη μέσα από τα ταξίδια τους. Παράλληλα, στα πλαίσια της εκστρατείας Time to Move διοργανώνονται σειρά από διαδικτυακές δραστηριότητες και διαγωνισμοί.

Γενικότερος στόχος της εκστρατείας αποτελεί η προώθηση των Υπηρεσιών Πληροφόρησης που παρέχει το Eurodesk και η σύνδεση των νέων με τα 1.600 κέντρα πληροφόρησης νέων του Eurodesk.

Ως είθισται, κάθε χρόνο η εκστρατεία Time to Move εστιάζει σε συγκεκριμένες θεματικές, φέτος οι θεματικές αυτές αφορούν:

  • Σε ευκαιρίες κινητικότητας στο πλαίσιο της πανδημίας.
  • Το πρόγραμμα Discover EU και το Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων
  • Την ψυχική υγεία και αντιμετώπιση του άγχους μέσα στα πλαίσια της πανδημίας
  • Στην κλιματική Αλλαγή

Στην Κύπρο το τοπικό δίκτυο του Eurodesk με τη στήριξη του ΟΝΕΚ καθώς και οι πολλαπλασιαστές του δικτύου, ετοιμάζουν σειρά από εκδηλώσεις στα πλαίσια της εκστρατείας Time to Move.  Μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις αυτές οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Eurodesk Κύπρου και τους πολλαπλασιαστές του δικτύου και να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επόμενη τους ευκαιρία κινητικότητας. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές από τα μέλη του δικτύου ή ακόμα και να μοιραστούν με άλλους νέους τις δικές τους εμπειρίες κινητικότητας.

Για να μάθετε για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Eurodesk Κύπρου, Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn, στον λογαριασμό Eurodesk Cyprus για να μάθετε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τη σελίδα https://timetomove.eurodesk.eu/ όπου καταγράφονται οι δραστηριότητες για όλη την Ευρώπη καθώς και τη σελίδα του Eurodesk Κύπρου https://eurodesk.onek.org.cy/.

Έφθασε η ώρα να ανακαλύψεις τρόπους για να εξερευνήσεις την Ευρώπη!

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας