Η Nutricia γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού ζωντάνεψε τη φαντασία των παιδιών

Η Nutricia, γιορτάζοντας και φέτος την παγκόσμια ημέρα παιδιού έδωσε στα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Μακάριο Νοσοκομείο την ευκαιρία να αποτυπώσουν τη φαντασία τους σε ένα φανελάκι ή μαξιλαράκι και να το κρατήσουν για πάντα ως αναμνηστικό δωράκι ελπίδας.

Από 1η Ιουνίου, την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, μέχρι και τις 30 Ιουνίου όλα τα παιδάκια στο Μακάριο νοσοκομείο είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά, και να την ρίξουν στο ειδικό ταχυδρομικό κουτί της Nutricia που είχε τοποθετηθεί στην παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου. Μαζί με τη ζωγραφιά τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν το αντικείμενο στο οποίο θα ήθελαν να αποτυπωνόταν η ζωγραφιά τους: ένα όμορφο μαξιλαράκι για το δωμάτιό τους ή ένα φανελάκι για να το φοράνε στις περιπέτειές τους.

Περισσότερα από 40 παιδάκια συμμετείχαν στέλνοντας τις πρωτότυπες αλλά και συγκινητικές ζωγραφιές τους. Η Nutricia κρατώντας την υπόσχεσή της αποτύπωσε τα σχέδια των παιδιών και τα επέστρεψε πίσω σε αυτά, μαζί με το δωράκι που είχαν επιλέξει αλλά και με ευχές για υγεία και ευτυχία σε όλα τα παιδιά.

Η Nutricia πραγματοποιεί κάθε χρόνο, δράσεις και εκδηλώσεις για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, σε συνεργασία με το Μακάριο Νοσοκομείο. Αυτές και άλλες συμβολικές ενέργειες από την Nutricia έχουν στόχο πάντα την υγεία και την ευημερία καθώς και το χαμόγελο αυτών των παιδιών που το χρειάζονται περισσότερο.

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας