“Back to School” με τις τρέντι και μοδάτες Skybags!!!

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την επιστροφή στο σχολείο (είτε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο αλλά και το Πανεπιστήμιο) η Skybags λανσάρει την μοδάτη, τρέντι και ποιοτική της συλλογή, ειδικά για ‘Back to School’ .....

https://skybags.com.cy/collections/backpacks/products/bpfigp4blu

 Η γκάμα των προϊόντων της Skybags καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών και αναγκών και απευθύνεται σε άτομα που τους αρέσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους όπου κι αν πάνε. Τόσο οι μαθητές αλλά και οι έφηβοι που θέλουν να κυκλοφορούν με εξαιρετικής αισθητικής και χρωματισμού τσάντες-σακίδια για το σχολείο, όσο και οι φοιτητές που επιθυμούν να μετακινούνται με στυλ μέσα από ζωντανά και μοναδικά σχέδια, έχουν ήδη από την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας (www.skybags.com.cy) αγκαλιάσει τα προϊόντα και το έξυπνο κόνσεπτ, το οποίο διασφαλίζει της καλύτερες τιμές. Πίσω από την κομψή αισθητική και τον άριστο σχεδιασμό κρύβεται τεχνογνωσία 4 δεκαετιών με αποτέλεσμα τα προϊόντα Skybags, να είναι τόσο ανθεκτικά και ποιοτικά  όσο και απίστευτα κομψά.

https://skybags.com.cy/collections/backpacks/products/bpher1red

Η Skybags λειτούργησε το Ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.skybags.com.cy) στις αρχές του χρόνου και λόγω του εύκολου τρόπου παραγγελίας, των εξαιρετικών τιμών, της σύντομης παράδοσης μετά την παραγγελία, της γενναιόδωρης πολιτικής επιστροφών, της Παγκόσμιας εγγύησης 2 ετών αλλά και της κομψής αισθητικής και του άριστου σχεδιασμού των προϊόντων κατάφερε να παρέχει μία εναλλακτική ποιοτική επιλογή στην αγορά.

https://skybags.com.cy/collections/backpacks/products/bpfige3red

Οι συλλογές FIGO και HERIOS είναι οι πλέον δημοφιλείς και σε άλλες Χώρες όπου δραστηριοποιείται η Skybags αφού  προσφέρουν συνδυασμό εξαιρετικής τιμής (οι τιμές ξεκινούν από €26.95) και μοναδικών πλεονεκτημάτων όπως μοδάτα σχέδια και χρώματα, ποιοτικά και ελαφριά αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικά, εξαιρετικό σχεδιασμό που οδηγεί σε ομαλή κατανομή του βάρους για τους ώμους, με κάλυμμα που προστατεύει από την βροχή, με θήκες που παρέχουν  αξιόπιστη προστασία για το labtop αλλά και για να κάνουν όσοι κυκλοφορούν με τις Skybags αισθητή την παρουσία τους όπου κι αν πάνε.

https://skybags.com.cy/collections/backpacks/products/bpherp3olv

https://skybags.com.cy/collections/backpacks/products/bpfige2gry

Με τα ακόλουθα 3 εύκολα βήματα οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Προϊόν Skybags που επιθυμούν –

  1. Επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα της Skybags (www.skybags.com.cy) και επιλέγουν το Προϊόν που επιθυμούν,
  2. Επιλέγουν το κατάστημα ταχυμεταφορών ACS στο οποίο επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους και επιλέγουν επίσης τον τρόπο πληρωμής (είτε με αντικαταβολή όταν δηλαδή παραλάβουν το Προϊόν  είτε προπληρωμή με πιστωτική κάρτα),
  3. Οι καταναλωτές λαμβάνουν email μόλις η παραγγελία τους σταλεί και SMS μόλις η παραγγελία τους φτάσει στο επιλεγμένο κατάστημα ταχυμεταφορών ACS για να την παραλάβουν.

Η εταιρεία παρέχει γενναιόδωρη πολιτική επιστροφών 30 εργάσιμων ημερών, Παγκόσμια εγγύηση 2 ετών αλλά και παράδοση την επόμενη εργάσιμή μέρα μετά την παραγγελία.

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU