Η Iron Mountain και η JCC μαζί στην έκδοση ψηφιακών υπογραφών

Η IRON MOUNTAIN CYPRUS, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης αρχείων στην Κύπρο, συνάπτει συνεργασία με την JCC Payment Systems, προσφέροντας στους πελάτες της την ενσωμάτωση εγκεκριμένης ηλεκτρονικής υπογραφής εξ ’αποστάσεως στα ψηφιακά τους έγγραφα, μέσω του Content Services Platform (CSP) που εφαρμόζει.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να υπογράφουν τα έγγραφά τους με εγκεκριμένες ηλεκτρονικές υπογραφές Φυσικού Προσώπου ή Φυσικού Προσώπου συνδεδεμένου με Νομικό Πρόσωπο   οι οποίες  είναι πιστοποιημένες σύμφωνα  με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό eIDAS (ΕU 910/2014) και αναγνωρίζονται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως νομικά ισοδύναμες με τις χειρόγραφες υπογραφές και συνεπώς δύναται να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε συναλλαγή με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Κράτους καθώς και σε τραπεζικές και εμπορικές συναλλαγές.

Η ενσωμάτωση της δυνατότητας αυτής στη διαχείριση ηλεκτρονικών αρχείων μέσω του CSP, βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας που συνδέονται με την έκδοση ή αναθεώρηση των ηλεκτρονικών εγγράφων παρέχοντας εύκολη, αποτελεσματική και ασφαλή πρόσβαση και διαχείριση. Οι χρήστες του CSP, θα μπορούν πλέον να ελέγχουν και να υπογράφουν έγγραφα ψηφιακά από οποιαδήποτε τοποθεσία, σε οποιαδήποτε συσκευή και οποιαδήποτε ώρα.  Ανάμεσα στα οφέλη για τον πελάτη είναι η διατήρηση της γνησιότητας αλλά και της ακεραιότητας των ψηφιακών του αρχείων, η διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας, αλλά και η ευκολότερη διαχείριση, εξαλείφοντας την ανάγκη διατήρησης εγγράφων σε φυσική μορφή.

Η λύση αυτή έχει σημαντική προστιθέμενη αξία για τους οργανισμούς, αφού επιταχύνει αισθητά τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και αποτελεί σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής τους στρατηγικής.

Σχετικά με την Iron Mountain

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), ιδρύθηκε το 1951, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποθήκευση και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών. Την εταιρεία εμπιστεύονται περισσότεροι από 225.000 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, έχοντας 1.400 εγκαταστάσεις σε πάνω από 50 χώρες, η Iron Mountain αποθηκεύει και προστατεύει περιουσιακά στοιχεία αξίας δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επιχειρηματικών πληροφοριών, ιδιαίτερα ευαίσθητων δεδομένων και πολιτισμικών αλλά και ιστορικών εκθεμάτων.

Παρέχοντας λύσεις που περιλαμβάνουν τη διαχείριση πληροφοριών, το ψηφιακό μετασχηματισμό τους, την ασφαλή αποθήκευσή τους και την ασφαλή καταστροφή τους, η Iron Mountain βοηθά τους πελάτες στην μείωση τους κόστους και των κινδύνων, τη συμμόρφωσή τους με κανονισμούς και την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού τρόπου εργασίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 7777 86 66

Σχετικά με τη JCC

Η JCC Payment Systems είναι ο κορυφαίος Πάροχος Υπηρεσιών Ψηφιακών Πληρωμών στην Κύπρο, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα. Παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας σε Τράπεζες, επιχειρήσεις και οργανισμούς, που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών, έκδοσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και πρωτοποριακά συστήματα προστασίας και διαχείρισης δεδομένων.

H JCC είναι επίσης ο πρώτος Εγκεκριμένος Πάροχος Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης (Qualified Trust Service provider (QTSP)) στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού eIDAS, προσφέροντας εγκεκριμένα πιστοποιητικά για ηλεκτρονικές υπογραφές για φυσικά πρόσωπα και για φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται με νομικό πρόσωπο, καθώς και εγκεκριμένες ηλεκτρονικές σφραγίδες για νομικά πρόσωπα. Η JCC συμπεριλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή λίστα των Εγκεκριμένων Παρόχων Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης (EU Trusted List) από την 1η Φεβρουαρίου 2019.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +357-22868000

Δειτε Επισης

Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Έρευνα της PwC για τον μετασχηματισμό του κλάδου ακινήτων
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!
Οι ομιλητές του Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων