Τετάρτη 1 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Stephanis Black Friday 2022-Οι προσφορές ΕΦΤΑΣΑΝ!

  24/11/2022 06:45
Stephanis Black Friday 2022-Οι προσφορές ΕΦΤΑΣΑΝ!

Stephanis Black Friday 2022-Οι προσφορές ΕΦΤΑΣΑΝ!

  24/11/2022 06:45

Το STEPHANIS Black Friday 2022 επιστρέφει δυναμικά, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis!  

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις Black Friday αγορές τους σε οποιοδήποτε από τα 7 φυσικά καταστήματα Stephanis ανά το Παγκύπριο, καθώς και διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους στο www.stephanis.com.cy.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων την περίοδο του «Black Friday», είναι μεταξύ άλλων οι τηλεοράσεις, τα laptops, τα tablets, τα smartphones, ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, ο gaming εξοπλισμός, και τα ηλεκτρικά scooter.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το προϊόν τεχνολογίας που επιθυμείτε, στις πιο χαμηλές τιμές τις χρονιάς. 

Η εκπτωτική περίοδος του «Stephanis Black Friday» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τις Χριστουγεννιάτικες μας αγορές για δώρα, για τον εαυτό μας, και για να πάρουμε επιτέλους αυτό το προϊόν τεχνολογίας που πάντα θέλαμε και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή!

Κάνε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα, στα καταστήματα Stephanis και στο www.stephanis.com.cy

Το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Κύπρο, με 7 φυσικά καταστήματα, τη Νούμερο 1 ιστοσελίδα ηλεκτρονικών ειδών (www.stephanis.com.cy), και περισσότερο από 60 χρόνια εμπειρίας στη Κυπριακή αγορά. Χαρακτηριστικό της εταιρίας, η ευρεία γκάμα σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, η άριστη εξυπηρέτηση, και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Ανακάλυψέ τες όλες εδώ https://www.stephanis.com.cy/el/black-friday-2022

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας