Στον απόηχο μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης

Ο ετήσιος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης Fameline Offshore Sailing Regatta 2022 ολοκληρώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, με απόλυτη επιτυχία !

Συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον όμιλο Fameline Holding Group (FHG) και αυτή τη χρονιά με τη Μαρίνα Λεμεσού,  γιορτάζουν την ολοκλήρωση μιας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης με αθλητικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ετήσιος αγώνας ανοικτής θαλάσσης Fameline Offshore Sailing Regatta 2022 πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2022, εισπράττοντας θετικές κριτικές των συμμετεχόντων και των κριτών για την άψογη διοργάνωσή του και την επιτυχημένη πορεία του.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον όμιλο Fameline Holding Group και τη Μαρίνα Λεμεσού στις 8 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Λεμεσου, περιελάμβανε δύο αγώνες ανοικτής θαλάσσης με ιστιοπλοϊκά σκάφη, στο Fameline Open Regatta για ιστιοπλόους που ασχολούνται επαγγελματικά με την ιστιοπλοΐα και στο Fameline Corporate Regatta αφιερωμένο στους συνεργάτες και πελάτες του ομίλου Fameline Holding Group.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης και την απονομή βραβείων από το Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη, το Διευθύνων σύμβουλο του Ομίλου Fameline, κ. Αδάμο Σεραφίδη, Διευθυντή και μέτοχο του Ομίλου κ. Γρηγόρη Γρηγορίου, το Γενικό Διευθυντή της Μαρίνας Λεμεσού κ. Νικηφόρο Παμπακά και τον κ. Γιάννο Φωτίου, Πρόεδρο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία.   

Με το τέλος των αγώνων όλοι οι προσκεκλημένοι φιλοξενήθηκαν σε δεξίωση στο Gazebo Beach Mar, στη Μαρίνα Λεμεσού, με συνοδεία της μπάντας Prestige the Band. Η βραδιά κορυφώθηκε με τη συναυλία του γνωστού ελλαδίτη τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού. Στην συναυλία παρευρέθηκε η αφρόκρεμα της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας που συγκεντρώθηκε για να υποστηρίξει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης Fameline Offshore Sailing Regatta 2022, καθώς και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. 

Στα πλαίσια της ομιλίας του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ο κ. Μάριος Δημητριάδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι η 6η χρονιά που ο όμιλος διοργανώνει με επιτυχία τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης Fameline Offshore Sailing Regatta 2022. Συνεχίζουμε να εισπράττουμε έντονα τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων και της ιστιοπλοϊκής κοινότητας, γεγονός που μας δίνει το θάρρος και τη δύναμη να αναπτύξουμε περισσότερες πρωτοβουλίες».

Τα καθαρά έσοδα από το αγώνα ιστιοπλοΐας για μία ακόμη χρονιά διατέθηκαν στο ίδρυμα ΄΄Χέρι με Χέρι’’, ως μία πραγματική έκφραση αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας. Το Ίδρυμα ΄΄Χέρι με Χέρι’’ ιδρύθηκε από τον όμιλο Fameline Holding Group (FHG), ο οποίος έχοντας έδρα τη Λεμεσό ηγείται της παγκόσμιας αγοράς στην παροχή υπηρεσιών, τεχνικού εξοπλισμού και εφοδιασμού προϊόντων στο τομέα της ναυτιλίας, της ενέργειας (oil & gas), της τεχνολογίας πληροφοριών/επικοινωνιών (ICT) και της βιοτεχνολογίας. Κύριο μέλημα του ιδρύματος ΄΄Χέρι με Χέρι’’ είναι η στήριξη οικογενειών με παιδιά κάτω των 18 ετών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή υποφέρουν από ζητήματα υγείας.

Χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των συν-διοργανωτών, των χορηγών και υποστηρικτών ο αγώνας ανοικτής θαλάσσης Fameline Offshore Sailing Regatta 2022  δεν θα μπορούσε να καρποφορήσει. Τις θερμές ευχαριστίες μας στη Μαρίνα Λεμεσού, στους Συν-διοργανωτές: MIE Group, Bunkernet, Kaeline Group, Fameline Technologies Group, OneNet Group, στο Χρυσό Χορηγό: Seabright Marine Bright Solutions, Αργυρούς Χορηγούς: Aderco, BLRT Repairs Soteco International, World Link, Marlab,  Fameline Energy, VTE, Hans Jensen Lubricators, Intellian, JRC, Swift Marine, Inmarsat, SKF, Dell, Asbis, Tenaro, Triton Diving, Lemissoler& KeelX, και στους Χάλκινους Χορηγούς: Dubai Drydocks, Fluid Global Solutions, Moore Limassol, MBS Logistics, Katradis, Carell, Navitec, Shiplus Marine, Boll Filter and Phoenix International.  

 

Δειτε Επισης

The Sovereign Art Foundation Students Prize: Ψήφισε τα αγαπημένα σου έργα τέχνης
Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Έρευνα της PwC για τον μετασχηματισμό του κλάδου ακινήτων
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!