Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Ψηφιακής Στρατηγικής με Περικλή Έλληνα

 

Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Ψηφιακής Στρατηγικής με Περικλή Έλληνα

Οι ImarComms digital σε συνεργασία με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και το εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο της ΑΝΑΔ - ATI Seminar, διοργανώνουν το Ζωτικής σημασίας Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής στη Νέα Εποχή με τον Digital Marketing Expert και Strategist Περικλή Έλληνα, Ιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ImarComms digital & Παγκόσμιο Συνεργάτη και Εκπαιδευτή του Digital Marketing Institute.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την 1η και 8η Νοεμβρίου, για δύο ολόκληρες ημέρες, στις εγκαταστάσεις του ATI Seminar στην Αγλαντζιά, Λευκωσία και ακόμα μισή μέρα για πρακτική εφαρμογή στις επιχειρήσεις των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων: Ιδιοκτήτες, Διευθύνων Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές, Υπεύθυνοι Ανάπτυξης, Υπεύθυνοι Στρατηγικής, Υπεύθυνοι Πωλήσεων, Υπεύθυνοι Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Υπεύθυνοι Μάρκετινγκ, Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων και συναφή κλάδων.

Το πρόγραμμα είναι πλήρως επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ με κόστος €1700 ευρώ το άτομο (χωρίς επιδοτούμενο ΦΠΑ €323) και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα από κάθε οργανισμό.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Αυτό το μοναδικό 2+1 μέρες Σεμινάριο & Εργαστήριο Ψηφιακής Στρατηγικής έχει στόχο να αναπτύξει όλα τα ψηφιακά θέματα ζωτικής σημασίας για ένα εξελισσόμενο οργανισμό που λειτουργεί και ανταγωνίζεται στη Νέα Εποχή. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην κατανόηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) της Ψηφιακής Στρατηγικής και τις στρατηγικές έννοιες που εμπλέκονται, καθώς και την επιτυχή ενσωμάτωση τους σε ιεραρχική κατάταξη και λειτουργία στη Συνολική Εταιρική Στρατηγική. Απώτερος στόχος για τον κάθε συμμετέχοντα είναι να αναπτύξει τη δική του Ψηφιακή Στρατηγική και να την εντάξει στη Συνολική Εταιρική Στρατηγική του οργανισμού του.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν από την παραδοσιακή στη ψηφιακή στρατηγική, αντιλαμβανόμενοι τα βασικά σημεία μετάβασης και τα στρατηγικά τους πλεονεκτήματα για έναν σύγχρονο στρατηγιστή.

Αποδεκτές εγγραφές μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2022 ή μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής στη Νέα Εποχή με τον Περικλή Έλληνα στην ιστοσελίδα της ImarComms digital.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε άμεσα στο πρόγραμμα μέσω του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού κέντρου της ΑΝΑΔ - ATI Seminar.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διδακτέα ύλη μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ImarComms digital @22443220.

 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU