REPORTER Street Food Festival: Το απόλυτο γευστικό ταξίδι ξεκινά

Φαγητό. Ένας κοινός παρονομαστής απόλαυσης και χαλάρωσης. Η γεύση περνάει σε άλλη διάσταση όταν μπροστά μας αναδύεται ένας ολοκαίνουριος κόσμος προς εξερεύνηση.

“Η ανακάλυψη ενός καινούριου πιάτου δίνει περισσότερη χαρά στην ανθρωπότητα από την ανακάλυψη ενός άστρου”, είχε πει, κάποτε ο Jean Anthelme Brillat-Savarin. Τι πιο συναρπαστικό από ένα διαφορετικό, πλούσιο σε χρώματα και γεύσεις φαγητό φτιαγμένο με νέες ή παραδοσιακές συνταγές;

Κι αν εσύ πιστεύεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα…μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Στις 10-12 Νοεμβρίου 2022 μεταφερόμαστε στη νέα τάξη γευστικών πραγμάτων μέσα από το REPORTER Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρατική Έκθεση.

Το event επανέρχεται δυναμικά, με ανανεωμένο και πλούσιο menu γεύσεων, happening και πολλές εκπλήξεις για να σαγηνέψει ακόμη και τους πιο “εκλεπτισμένους”, με πλούσιο κάρμα γεύσεων και εκδηλώσεων.

Το REPORTER Street Food Festival θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες food lovers, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου το απολαυστικό φαγητό του δρόμου θα συνοδεύουν ρυθμοί των DJs. Επισκεφθείτε το φεστιβάλ και ζήστε έναν κόσμο ανεξερεύνητων γεύσεων, και προτάσεων η επιτυχία των οποίων βασίζεται σε επτασφράγιστα μυστικά και ψαγμένα τοπικά και ethnic υλικά. Είστε αρκετά τολμηροί; Το REPORTER Street Food Festival σάς περιμένει για να το αποδείξετε!

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Οργανωτής: REPORTER

Πληροφορίες

10-12 Νοεμβρίου 2022

Υπαίθριοι χώροι, Κρατικής Έκθεσης Κύπρου

18:00 – 00:00

Τηλ.: 22505555

 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας