O CEO της Barclays Europe στο Limassol Economic Forum

Η Ευρώπη αντιμετωπίζει προκλήσεις που δεν έχει δει εδώ και τρεις δεκαετίες. Ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στον απόηχο της παγκόσμιας πανδημίας, η ήπειρος πρέπει τώρα να επιταχύνει τη μετάβασή της σε βιώσιμες πηγές ενέργειας και να υποστηρίξει την ανοικοδόμηση της μεταπολεμικής Ουκρανίας. Οι ανάγκες χρηματοδότησης θα είναι σημαντικές και θα απαιτήσουν θεμελιώδη επανεξέταση των μηχανισμών χρηματοδότησης στην Ευρώπη.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Barclays Europe θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φλέγον ζήτημα ενώπιον του κοινού που θα παραστεί στις 21 Οκτωβρίου 2022 στο Limassol Economic Forum.  O ομιλητής θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση του μέλλοντος για την Ευρώπη και τις προοπτικές στη βάση των νέων πολιτικών και οικονομικών δεδομένων.

Ο Francesco Ceccato είναι ηγετική φυσιογνωμία. Με έδρα το Δουβλίνο, υπηρετεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Barclays Bank Ireland PLC και ηγείται της Εκτελεστικής Επιτροπής της Barclays Europe. Eντάχθηκε στην Barclays το 2010, ως Global Head of Barclays Corporate Development, όπου εκτός από την εταιρική δραστηριότητα για λογαριασμό της Barclays, ήταν υπεύθυνος για όλες τις κύριες επενδύσεις στον Όμιλο Barclays. Το 2018, μετακόμισε στην Τράπεζα Επενδύσεων ως Co-Head of Barclays EME Financial Institutions Group και στη συνέχεια διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος για την Barclays Europe το 2020. Πριν από τη Barclays, ο Francesco εργάστηκε ως Senior Banker στην JP Morgan στη Νέα Υόρκη. Προηγήθηκε σειρά από ανώτερους ρόλους στις Bear Stearns, Lazard και GE Capital. Ο Francesco είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στη Φιλοσοφία, Πολιτική και Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Master of Science στα Οικονομικά και Φιλοσοφία από το London School of Economics.

Κορυφαίο γεγονός

Το Limassol Economic Forum, προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων, όπως μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες συμβούλους, CEOs, διευθυντικά και άλλα ανώτερα διοικητικά στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό. Θα καλωσορίσει επίσης πολιτικούς, διπλωμάτες, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, καθώς και διεθνείς εμπειρογνώμονες σε πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΟΡΟΥΜ

Οργανωτές: ΙΜΗ και περιοδικό IN Business

Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, CYTA, Deloitte Cyprus, Elias Neocleous & Co LLC

Υποστηρικτής: Olympia Group

Σε συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association

Digital Printing Sponsor: Landas Colour LTD

Με τη στήριξη: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Invest Cyprus

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

 

Δειτε Επισης

Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery