Οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπιστεύονται το DMI PRO της ImarComms

Οι μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου εμπιστεύονται το DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing από την ImarComms Digital, για την εκπαίδευση τους.  Οι απόφοιτοί της  ImarComms Digital δραστηριοποιούνται σε σημαντικές θέσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τουρισμός, Τεχνολογία, Αυτοκινητοβιομηχανία, Λιανικό εμπόριο, FMCΒ’s, Τραπεζικές Υπηρεσίες, Τηλεπικοινωνίες, Νομικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ και Επικοινωνία.

Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital, διεθνής συνεργάτης του Digital Marketing Institute, είναι τώρα εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του εξουσιοδοτημένου εκπαιδευτικού κέντρου της ΑΝΑΔ - ATI Seminar. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα με αρχικό κόστος €1980 μπορεί να εξασφαλιστεί τώρα στα €990, συμπεριλαμβανομένου του κόστους εξέτασης και της μακροχρόνιας πρόσβασης στην Εκπαιδευτική Πλατφόρμα MyDMI!

Οι περισσότεροι από τους αποφοίτους του DMI PRO θα συνιστούσαν το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing καθώς σύμφωνα με αυτούς, το πρόγραμμα τους έδωσε «εις βάθος γνώση στις έννοιες του Digital Marketing», ενώ και κάποιοι από αυτούς δήλωσαν ότι έχουν προαχθεί σε μια αναβαθμισμένη θέση με ανεπτυγμένα καθήκοντα και καλύτερες απολαβές από τον οργανισμό τους.

Κορυφαίοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Digital Marketing Institute θα διδάξουν το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital αυτό τον Οκτώβριο. Η πολύχρονη πρακτική τους εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing διεθνούς και τοπικού επιπέδου, θα επιτρέψει στους μαθητές να δουν την θεωρητική και πρακτική εφαρμογή όλων των κλάδων του Digital Marketing και πώς αυτά μπορούν να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους.

Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital ξεκινά την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Εισέλθετε σε μια Παγκόσμια Κοινότητα 200.000+ μελών του DMI και γίνετε Globally Certified Digital Marketing Professionals.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ισχύουν φόροι.

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Coca-Cola, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualifications Framework στο Επίπεδο 5.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

 

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery