Σάββατο 3 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Keep the Ball Safe: Στις 8 Οκτωβρίου βάζεις τρίποντο!

  06/10/2022 10:37
Keep the Ball Safe: Στις 8 Οκτωβρίου βάζεις τρίποντο!

Keep the Ball Safe: Στις 8 Οκτωβρίου βάζεις τρίποντο!

  06/10/2022 10:37

Ένα τουρνουά με ενημέρωση, παιχνίδι και ψυχαγωγία για σένα, τους φίλους και την οικογένειά σου διοργανώνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Με το σύνθημα “Keep the Ball Safe” το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 15:00-19:00, στο Στάδιο Ελευθερία.

Είτε είσαι λάτρης του μπάσκετ και ικανός να… ντριπλάρεις είτε το απολαμβάνεις από τις κερκίδες, δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στην εκδήλωση και να απολαύσεις μια μέρα-γιορτή για την καλαθόσφαιρα!

Αν πάλι «δεν την βρίσκεις με το καλάθι» μην σε απασχολεί, γιατί πέραν του αγωνιστικού μέρους του τουρνουά, θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες με face-painting, ζωντανή μουσική με DJ, live link, μασκότ, και άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους φαν του μπάσκετ.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας διοργανώνουν το τουρνουά μπάσκετ, στο πλαίσιο των δράσεων που εμπίπτουν στην 5η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού. Με κεντρικό μήνυμα «Παιχνίδι είναι θέλει όρια», η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, από τις 3 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Στόχος της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού είναι η ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Μέσα από μια σειρά από δράσεις, η ΕΑΣ στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την ασφαλή συμμετοχή στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, όσο και στην εμπλοκή και κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών για τη δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που να αποτρέπει προβληματικές συμπεριφορές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το ασφαλές παιχνίδι μέσω της ιστοσελίδας www.safergambling.gov.cy, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της 5ης Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας