Πέμπτη 1 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

The 6th Project Management Conference

  23/09/2022 10:27
The 6th Project Management Conference

The 6th Project Management Conference

  23/09/2022 10:27

 Το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το ‘Project Management Conference’. Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2022,  στο Hilton Nicosia,   θα φέρει για ακόμα μια χρονιά μαζί ηγετικά στελέχη εταιριών από διάφορους κλάδους του επιχειρησιακού κόσμου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Στην καθημερινότητα μας καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε μικρά ή μεγάλα έργα είτε στην ιδιωτική μας ζωή είτε με την επαγγελματική μας ιδιότητα. Επιπλέον,  τα τελευταία χρόνια ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και αυτό επηρεάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εκπόνηση έργων κρίνεται απαραίτητη  για τον επανασχεδιασμό ενός οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες. Η επιτυχής διαχείριση των έργων προϋποθέτει εκτός από τεχνικές γνώσεις και ηγετικές ικανότητες καθώς και ευελιξία.  Στο συνέδριο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα απαραίτητα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε επιτυχή έργα και κατά συνέπεια στην ανοδική πορεία κάθε οργανισμού.

Το συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθύνεται προς γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Organizer: PMI

Main Sponsor: KPMG Cyprus

Sponsor: Newcytech

International Keynote Speaker Sponsor: Odyssey

Contributing Sponsors: Bank of Cyprus, CBS IT (Systems Cyprus) Ltd, CDB Bank, Goldman Solutions and Services, HF Markets, RedMax Technologies Ltd, Talent Team Consultants Ltd, XM.com

Supporters: AGC, Hellenic Technical, JCC Payments Ltd, NECOCO, PrimeTel, QOBO WEB, Supernova Consultants Ltd

Educational Partner: New Horizons

Coordinator: IMH

Media Partners: IN Business Magazine, Reporter portal

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας