Με «κατσαριδάκι» … κοντράρει τον Αβέρωφ η Θεοχάρους

Καλά κρατεί η πολιτική αντιπαράθεση στη βάση …οχημάτων, μετά τον χαρακτηρισμό Αβέρωφ Νεοφύτου περί μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ελένη Θεοχάρους και Γιώργος Περδίκης απάντησαν, χρησιμοποιώντας …κατσαριδάκι και ποδήλατο αντίστοιχα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι πέραν του τύπου του οχήματος, μεγάλη σημασία παίζει και ίδιος ο οδηγός του! Όπως ήταν φυσικό, οι αιχμές έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι έντονες.
 
Με «κατσαριδάκι» η Θεοχάρους
 
Η Ελένη Θεοχάρους διαμήνυσε στην Πινδάρου ότι το «κατσαριδάκι» της Αλληλεγγύης έχει καλύτερο οδηγό από αυτόν του ΔΗΣΥ.  Προχωρώντας, μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα, κατηγόρησε τον Αβέρωφ Νεοφύτου ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του «είναι ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία και είναι πανομοιότυπος με τον τρόπο που εφαρμόζει τη δημοκρατία στον Συναγερμό».
Το δικό μας το κατσαριδάκι, απάντησε  «έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, έχει καλή οδηγό σε σχέση με αυτόν που δεν ξέρει να οδηγεί και είναι σίγουρο ότι γι' αυτόν τον λόγο ανησυχούν και οι επιβάτες του οχήματός του». 
 
Στο πλαίσιο της όλης συζήτησης περί οχημάτων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, η Ελένη Θεοχάρους και ένα ακόμα μέλος της Αλληλεγγύης, μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο, τύπου «κατσαριδάκι».  «Το δικό μας το κατσαριδάκι πάντως κύριε Αβέρωφ πάει μια χαρά!!!» ήταν το όλο νόημα σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.
 
 
Το …ποδήλατο του Περδίκη
 
Στην κόντρα συμμετείχε, με τον δικό του …οικολογικό τρόπο και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο οποίος απάντησε στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, παραλληλίζοντας το Κίνημα με ένα ποδήλατο. «Το δικό μας Kίνημα είναι όπως το ποδήλατο. Δεν έχουμε μιλίμετρο, ούτε πισινή ταχύτητα και προπαντός δεν ρυπαίνουμε». Συνέχισε λέγοντας πως το όχημα του ΔΗΣΥ «είναι ένα μεγάλο και ρυπογόνο φορτηγό, που κουβαλά σκάνδαλα, διαφθορά και διαπλοκή, λάθη και εγκλήματα, για τα οποία πληρώνει η πλειοψηφία των Κυπρίων». Εμείς, πρόσθεσε, είμαστε περήφανοι για τα 20 χρόνια της τίμιας, έντιμης και αποτελεσματικής παρουσίας μας στην πολιτική ζωή. 
 
Προχωρώντας, ο Γιώργος Περδίκης κατηγόρησε από κοινού ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι απέτυχε «η συνωμοσία του Νοέμβρη 2015 – όταν μαζί άλλαξαν τον εκλογικό νόμο για να αποκλείσουν τα μικρότερα κόμματα από τη Βουλή – ανακαλύπτουν νέα επιχειρήματα και προβάλλουν ανύπαρκτους κινδύνους
 
Ξέρει από …οχήματα ο Αβέρωφ
 
Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ χρησιμοποιεί οχήματα ως συμβολισμό. Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε φωτογραφία του στο τιμόνι, έχοντας ως συνοδηγό το υποψήφιο στην επαρχία Λευκωσίας, Ανδρέα Μασούρα. 
 

 
 
 
 

Δειτε Επισης

ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ