BINTEO: Πώς υπουργός Υγείας πείθει τον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο

Υπουργός με πειθώ είναι καλός υπουργός; Ναι, αν πρόκειται για την ικανότητά του να πείθει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Οπως, για παράδειγμα, ο βρετανός υπουργός Υγείας, Σατζίντ Τζάβιντ, ο οποίος έπεισε μπροστά στην κάμερα δημοσιογράφο του Sky News, ο οποίος του έπαιρνε συνέντευξη έξω από εμβολιαστικό κέντρο, να κάνει επιτόπου, εκείνη τη στιγμή, την ενισχυτική δόση του εμβολίου Μάλιστα, ο Τζάβιντ συνόδευσε τον Τζον Κρεγκ, πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού σταθμού, μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σεντ Τόμας, όπου βρίσκονταν.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δυο τους ήταν έτοιμοι για τη ζωντανή σύνδεση, και ενώ η κάμερα ήδη βιντεοσκοπούσε, ο υπουργός ρώτησε τον δημοσιογράφο αν έχει κάνει την ενισχυτική δόση.

«Οχι, είμαι 64 και ακόμη δεν την έχω κάνει», απάντησε ο Κρεγκ. Remaining Time-0:00 Fullscreen Mute «Δεν την έχετε κάνει; Γιατί όχι;», συνέχισε ο Τζάβιντ. «Εν μέρει, επειδή κόλλησα Covid στις ενδιάμεσες εκλογές του Hartlepool. Και δεν είχα κάνει τη δεύτερη (δόση) μέχρι τις 14 Ιουνίου», εξήγησε ο Κρεγκ.

«Ετσι, σύμφωνα με τον κανόνα των έξι μηνών, θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου». «Ναι, αλλά σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό, θα είστε εντάξει», απάντησε ο υπουργός. «Μα πρέπει να πάω πίσω στο γραφείο αμέσως μετά τη συνέντευξη», του είπε ο Κρεγκ. «Μην ανησυχείς για το γραφείο, θα τους ειδοποιήσω εγώ!», απάντησε ο Τζάβιντ. «Απλώς μπείτε και κάντε το, μου το υπόσχεστε; Θέλετε να έρθω μαζί σας;», τον ρώτησε και αφού ο δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση, προχώρησαν μαζί προς το εμβολιαστικό κέντρο. Αποστολή εξετελέσθη!

 

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις