Άνδρας στο Manchester φόρεσε… φίδι ως προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό

Ένα ερπετό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως… μάσκα προστασίας από τον νέο κορωνοϊό, επισημαίνει η διεύθυνση συγκοινωνιών του Manchester (βόρεια Αγγλία), μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών όπου διακρίνεται ένας επιβάτης λεωφορείου με ένα ερπετό τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό και το στόμα του.
 
Χθες Δευτέρα, ο εν λόγω επιβάτης φαίνεται πως χρησιμοποίησε ένα τεράστιο ερπετό ως μέσο κάλυψης του προσώπου, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Manchester Evening News. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διακρίνεται επίσης το φίδι να εξερευνά τον γύρω χώρο και να τυλίγεται γύρω από μια μεταλλική μπάρα εντός του λεωφορείου.
 
Ένας μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα, θεώρησε πως το όλο θέαμα, με τον επιβάτη και το ασυνήθιστο «ζωάκι» του ήταν «αρκετά διασκεδαστικό»: «το είχε τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό του, σαν μάσκα, όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο».
 
Βάσει των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, είναι υποχρεωτική η κάλυψη του προσώπου στις δημόσιες συγκοινωνίες στην Αγγλία.
 
«Οι κυβερνητικές οδηγίες προβλέπουν ξεκάθαρα πως δεν χρειάζεται να φοράει κανείς χειρουργική μάσκα κι ότι οι επιβάτες μπορούν να κατασκευάζουν τη δική τους μάσκα ή να φοράνε κάτι κατάλληλο, όπως ένα μαντήλι ή μια εσάρπα», υπενθυμίζει ο εκπρόσωπος τύπου της διεύθυνσης συγκοινωνιών του Manchester, καταλήγοντας: «Αν και αυτό αφήνει ένα μικρό περιθώριο ερμηνείας, αυτό δεν επεκτείνεται στη χρήση του δέρματος ενός ερπετού, ιδίως εάν το δέρμα παραμένει πάνω στο ερπετό».
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του