Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επιχειρηματίας έφτιαξε άγαλμα από σιλικόνη της γυναίκας του που πέθανε σε τροχαίο

  13/08/2020 20:23
Επιχειρηματίας έφτιαξε άγαλμα από σιλικόνη της γυναίκας του που πέθανε σε τροχαίο

Επιχειρηματίας έφτιαξε άγαλμα από σιλικόνη της γυναίκας του που πέθανε σε τροχαίο

  13/08/2020 20:23

Ένας Ινδός επιχειρηματίας έφτιαξε ένα άγαλμα σιλικόνης της γυναίκας του, η οποία πέθανε πριν από τρία χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Η σύζυγος του 57χρονου ταξίδευε προ τριετίας μαζί με τις δυο κόρες τους όταν ο οδηγός, προσπαθώντας να αποφύγει ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε τελικά επάνω του.

Το πίσω μέρος του φορτηγού διαπέρασε την πλευρά την συνοδηγού, όπου καθόταν η γυναίκα, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.  


Οι κόρες του, που υπέστησαν πιο ελαφρείς τραυματισμούς, ανάρρωσαν σωματικά αλλά ο θάνατος της Madhavi συνέτριψε ψυχολογικά την οικογένεια.

Με αφορμή το όνειρο της συζύγου του να αποκτήσει δικό της μπάνγκαλοου, ο 57χρονος αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι στη μνήμη της πριν από δυο χρόνια, προσεγγίζοντας πάνω από 25 αρχιτέκτονες, αλλά τίποτα δεν τον ενθουσίαζε.


Πριν από περίπου ένα χρόνο, βρέθηκε στο Gadag για δουλειά. Ο Srinivasa, που έχει μια επιχείρηση εξαγωγής μαλλιών, άκουσε για τον αρχιτέκτονα Mahesh Rangannadavaru, που του πρότεινε ένα κανονικών διαστάσεων άγαλμα της Madhavi, με την βοήθεια της κατασκευάστρια εταιρία παιχνιδιών Gombe Mane.   

«Δεν το μετανιώνω καθόλου. Είναι αυτό που έψαχνα. Έκανα την παραγγελία πριν από ένα χρόνο. Τους έδωσα διάφορες φωτογραφίες της γυναίκας μου. Δείχνει τόσο αληθινή», σχολίασε ο 57χρονος.       

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι εξεπλάγησαν πολύ. Πίστευαν για λίγα δευτερόλεπτα πως θα μπορούσε όντως να είναι η γυναίκα μου. Ήταν το όνειρό της να χτίσουμε ένα μπάνγκαλοου. Τώρα δεν είναι εδώ να το ζήσει. Το άγαλμα είναι ένας τρόπος να νιώθουμε πως είναι μαζί μας», είπε ο 57χρονος. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας