Κυριακή 12 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διχάζει μητέρα 7χρονης που την βάζει να κάνει squats με 20 κιλά και deadlift με 40

  30/06/2020 09:05
Διχάζει μητέρα 7χρονης που την βάζει να κάνει squats με 20 κιλά και deadlift με 40

Διχάζει μητέρα 7χρονης που την βάζει να κάνει squats με 20 κιλά και deadlift με 40

  30/06/2020 09:05

Ένα 7χρονο κορίτσι... φέτες εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram η ίδια της η μητέρα να σηκώνει απίστευτα -για την ηλικία της- βάρη στο γυμναστήριο! Έντονες αντιδράσεις για τη μαμά του παιδιού, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι αν συνεχίσει έτσι θα σταματήσει η ανάπτυξή του.

Η εμμονή ορισμένων ανθρώπων με τη γυμναστική, το γυμναστήριο και τη φυσική κατάσταση ξεπερνάει πολλές φορές τα όρια του φυσιολογικού. Αν υπάρχει φυσιολογικό, βέβαια, σε οποιαδήποτε εμμονή... Και αυτή είναι μια επικίνδυνη κατάσταση. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα... 7χρονο κορίτσι! Και όμως. 

Σε ένα crossfitάδικο της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, μαγνητοσκοπείται συχνά από τη μητέρα της, την ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου, ονόματι Jes Bowen, ένα κοριτσάκι... Ράμπο, η κόρη της ιδιοκτήτριας, να σηκώνει απίστευτα -για την ηλικία της- κιλά στην μπάρα!

Συγκεκριμένα, η μικρή κάνει squats με 20 κιλά και deadlift με 40! 

Κάτω από τις αναρτήσεις, ωστόσο, αρκετοί τα βάζουν με τη μητέρα του παιδιού -η οποία έχει εμμονή με τη γυμναστική- λέγοντας πως αν συνεχίσει έτσι θα σταματήσει η ανάπτυξή του, μεταξύ άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. 
 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο Le'Veon Bell, των New York Jets, στο NFL, σχολίασε και εξέφρασε την ανησυχία του, ενώ ένας ειδικός γυμναστικής και τραυματισμών, που είναι γνωστός ως The Foot Doctor, έγραψε: «Καταστρέφετε το παιδί»!
 

Η μητέρα, από την άλλη, επιμένει ότι η υγεία της κόρης της δεν κινδυνεύει...

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας