Μητέρα δεν αφήνει τα παιδιά της να κάνουν μαθήματα -Θέλει να γίνουν διάσημα στο TikTok

Η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, ήταν η ευκαιρία για πολλούς γονείς σε όλον τον κόσμο να έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους και να περάσουν μαζί τους δημιουργικό χρόνο.
 
Πολλοί γονείς ενθάρρυναν τα παιδιά τους να διαβάζουν βιβλία και τα βοηθούσαν με τα μαθήματα του σχολείου, ή έκαναν μαζί τους εποικοδομητικά πράγματα. Μια μητέρα όμως από την Αγγλία, έχει διαφορετική άποψη, καθώς αρνείται να αφήνει τα παιδιά της να εκπαιδεύονται από το σπίτι κάθε μέρα, καθώς πιστεύει ότι τα βιβλία είναι «βαρετά»!
 
Ο λόγος για την Κάρλα Μπελούτσι, ένα πρώην μοντέλο που έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι, αφού ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε κατάθλιψη για να κάνει πλαστική στη μύτη που κόστισε 7.000 λίρες. Η Κάρλα επιτρέπει στα παιδιά της να επικεντρώνονται στη δημιουργία βίντεο για το TikTok αντί να γράφουν εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♠️

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on


Η γυναίκα από το Χερτφορτσάιρ, που είναι μητέρα τριών παιδιών, λέει ότι θέλει τα παιδιά της να γίνουν διάσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα τους ενθαρρύνει να πάνε στο ριάλιτι Love Island στο μέλλον αντί να βρουν δουλειές ως δικηγόροι.
 
Μιλώντας στη The Sun, η 38χρονη παραδέχτηκε ότι η 15χρονη κόρη της, Τανίσα, και ο 12χρονος γιος Τζέιντεν, κοιμούνται έως τις 10 π.μ. κάθε μέρα και περνούν τον χρόνο τους στην καραντίνα, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και ποζάρουν για φωτογραφίες στο Instagram.
 
Το μόνο πράγμα που έχει διαβάσει η Τανίσα από τότε που ξεκίνησε η καραντίνα, είναι οι ενημερώσεις στο Instagram και τα μόνα μαθηματικά που έκανε είναι να βρει πόσους περισσότερους ακολούθους έχει. «Δεν ενδιαφέρεται για τις σχολικές εργασίες και δεν θα την πιέσω», προσθέτει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday 🥳 Jayden #letsparty @jaydenk01_

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on


Η νεαρή μητέρα πιστεύει ότι ο τρόπος που περνούν τα παιδιά της αυτή την περίοδο είναι πολύ πιο πολύτιμος.
 
«Αποφάσισα ότι τα παιδιά μου θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθούν στο να γίνουν διάσημοι και να με βοηθήσουν στην καριέρα μου τραβόντας με φωτογραφίες. Δεν με νοιάζει που δεν έκαναν μαθήματα από το σπίτι από τότε που ανακοινώθηκε το lockdown.
 
«Έχουν πιο πολλή αυτοπεποίθηση και εστίασαν τους στόχους τους στο να είναι σταρ στο TikTok, στο YouTube ή στο Insta και αυτή είναι μια σωστή καριέρα και εκεί που υπάρχει το χρήμα».
 
Η Κάρλα συνέχισε να περιγράφει τα παιδιά της ως «ευφυή, αλλά όχι έξυπνα για τα βιβλία» και συμπληρώνοντας ότι «τα βιβλία είναι για βαρετούς ανθρώπους».
 
Το είδος της εκπαίδευσης που κάνει η Κάρλα στην κόρη της, είναι να της μαθαίνει πώς να βάφεται και πώς να φορά εξτένσιον στα μαλλιά για να «φαίνεται όμορφη» στις φωτογραφίες. Οι δυο τους επίσης, περνούν πολύ χρόνο κάνοντας ηλιοθεραπεία μαζί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡 @officialtanishabellucci

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on

 
Εν τω μεταξύ, ο Τζέιντεν θέλει να γίνει επαγγελματίας gamer ή ηθοποιός, οπότε περνά τις μέρες του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή παρακολουθώντας Netflix.
 
Η Κάρλα γνωρίζει ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι το να επιτρέπει όλα αυτά στα παιδιά της, την να την κάνει έναν κακό γονέα, αλλά διαφωνεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019 has been a blast ..... live laugh and love 2020 I’m ready ⭐️💥

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on


«Είμαι μια φανταστική μαμά και ξέρω τι θέλουν τα παιδιά μου. Η σπατάλη χρόνου στο σπίτι με τη σχολική εκπαίδευση δε θα μας πάει πουθενά. Δεν έχω τύωεις και δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι, απλά ζηλεύουν», είπε στη The Sun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My inspiration 💖 #speakout @officialtanishabellucci Photographer @byigottheshot

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on


Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές