Κυριακή 12 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Λαμπραντόρ πήρε... πτυχίο από το Virginia Tech

  19/05/2020 22:11
ΒΙΝΤΕΟ: Λαμπραντόρ πήρε... πτυχίο από το Virginia Tech

ΒΙΝΤΕΟ: Λαμπραντόρ πήρε... πτυχίο από το Virginia Tech

  19/05/2020 22:11
Τιμητικό πτυχίο κτηνιατρικής, για την πολυετή συνεισφορά του στο εκπαιδευτικό ίδρυμα έδωσε το αμερικανικό πανεπιστήμιο Virginia Tech σε έναν σκύλο θεραπείας, πραγματοποιώντας μάλιστα κανονικά τελετή απονομής.
 
Κατά τη διάρκεια της «ακαδημαϊκής» του πορείας, ο 8χρονος Moose βοήθησε χιλιάδες φοιτητές του ιδρύματος να αντιμετωπίσουν το στρες και τα ψυχολογικά προβλήματα εν μέσω σπουδών, και για τον λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου αποφάσισαν να απονείμουν στο λαμπραντόρ το τιμητικό δίπλωμα.
 
Ο Moose είναι σκύλος θεραπείας στο κέντρο συμβουλευτικής Cook από το 2014, και βοηθά φοιτητές να ξεπεράσουν ψυχικά τραύματα, άγχος και άλλα ζητήματα ψυχικής υγειάς. Το 2019 κέρδισε τον τίτλο του σκύλου - ήρωα της χρονιάς στη Βιρτζίνια.
 
Τα τελευταία έξι χρόνια, έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε περισσότερες από 7.500 συνεδρίες και το πανεπιστήμιο τον τίμησε, μαγνητοσκοπώντας μάλιστα την σύντομη τελετή απονομής.
 
Στις αρχές της χρονιάς, ο Moose διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και έκτοτε υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία που ωστόσο δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την ενέργειά του αλλά και τη διάθεση για προσφορά.
 
Πηγή: CNN Greece
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας