Φορούν προφυλακτικά… στα χέρια για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό

Στη... φρενίτιδα του κοροναϊού κινούνται δεκάδες χώρες του κόσμου. Μάλιστα σε πολλές πόλεις η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει καθώς πολίτες αγοράζουν ακόμα και... προφυλακτικά για να τα βάλουν στα χέρια τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατευτούν.
 
Δεκάδες χρήστες του Twitter από την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη, ανέβασαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες που δείχνουν τα άδεια από προφυλακτικά ράφια στα σουπερμάρκετ.
Στην Αυστραλία η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει καθώς από τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν εξαφανιστεί ακόμα και τα... χαρτιά υγείας. Είναι ενδεικτικό ότι μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ανακοίνωσε πως θα θέσει όριο τεσσάρων πακέτων ανά πελάτη ανά συναλλαγή τόσο στα καταστήματά της όσο και στο διαδίκτυο.
 
Στο μεταξύ κάποια μέσα ενημέρωσης δεν έχασαν ευκαιρία και διακωμώδησαν την κατάσταση με τον πανικό για το χαρτί υγείας. Η ταμπλόιντ εφημερίδα NT News, που είναι γνωστή για τους χιουμοριστικούς τίτλους της, κυκλοφόρησε με οκτώ λευκές σελίδες στη μέση του σημερινού της φύλλου και με την επεξήγηση ότι παρέχει στους αναγνώστες της αυτό που χρειάζονται.
 
«Σας τελείωσε το χαρτί υγείας; Η NT News φροντίζει. Γι αυτό τυπώσαμε ένα αποσπώμενο οκτασέλιδο ένθετο, με κάθετες και οριζόντιες γραμμές για να μπορεί να κόβεται, που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Προμηθευτείτε την περιορισμένη έκδοση με το χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.
Η κίνηση αυτή απέσπασε αμέτρητα σχόλια στο Twitter: «Κάνει περισσότερα απ΄ό,τι ο πρωθυπουργός @Σκοτ Μόρισον"», σχολίασε ένας αναγνώστης, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας πως «δεν λειτούργησε το ίδιο καλά με την ηλεκτρονική εκδοχή».
 
Κάποιος αναγνώστης χαρακτήρισε την κίνηση αυτή μια "ευφυή" ενέργεια και ένας άλλος έκρινε ότι είναι «υστερική» με έναν τρίτο να την αποκαλεί «παρανοϊκή». «Γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να ρίξετε μέσα στη λεκάνη εφημερίδα εκτός αν θέλετε να καλέσετε τον υδραυλικό;», προειδοποίησε ένας άλλος. Τέλος όλη την εβδομάδα κυκλοφορούν στο Twitter, διάφορα hashtags όπως #ΈκτακτηΑνάγκηΓιαΧαρτίΥγείας και #ΑποκάλυψηΓιαΧαρτίΥγείας.
 
Πηγή: Έθνος
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί