Τρίτη 7 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Προσπάθησε να αποδράσει και κατέληξε… στα σκουπίδια

  22/02/2020 21:21
ΒΙΝΤΕΟ: Προσπάθησε να αποδράσει και κατέληξε… στα σκουπίδια

ΒΙΝΤΕΟ: Προσπάθησε να αποδράσει και κατέληξε… στα σκουπίδια

  22/02/2020 21:21
Κάμερα ασφαλείας σε φυλακή των ΗΠΑ κατέγραψε την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τη φυλακή μιας κρατούμενης, που κατέληξε με την πτώση της από την οροφή και την προσγείωσή της με το κεφάλι σε καλάθι απορριμμάτων.
 
Η Τζέσικα Μπούμερσαϊν, 42 ετών, κατηγορήθηκε για απόπειρα διαφυγής και βανδαλισμό μετά το συμβάν που σημειώθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, σύμφωνα με το Γραφείο Εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι στο Οχάιο.
 
Στο βίντεο διακρίνεται η 42χρονη να σκαρφαλώνει στον τοίχο αίθουσας αναμονής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγκρατούμενών της.
 
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πλακάκια αρχίζουν να πέφτουν από την οροφή στο πάτωμα. Στη συνέχεια διακρίνεται η ίδια να κρέμεται στον αέρα και στην αίθουσα εμφανίζονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που προσπαθούν να την κατεβάσουν.
 
Τελικά, η έγκλειστη πέφτει με το κεφάλι κάτω και προσγειώνεται σε ένα μικρό δοχείο σκουπιδιών.
 
Η Μπούμερσαϊν βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της απαγωγής και ληστείας ενός 85χρονου άνδρα. Αυτή και ένας συνεργός διέρρηξαν το σπίτι του ηλικιωμένου αφού τον συνάντησαν σε ένα καζίνο, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.
 
Το ζευγάρι απέσπασε το πυροβόλο όπλο του θύματος, τον ανάγκασε να τους δώσει τον κωδικό της τραπεζικής του κάρτας, σήκωσε όλα τα χρήματα από τον λογαριασμό του, τον έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων.
 
Πηγή: Huffington Post
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας