Μπελάρους: Η αλλήθωρη γάτα που έγινε σταρ του Instagram (pics)

Άλλες γάτες είναι όμορφες και άλλες λιγότερο, ενώ κάποιες άλλες έχουν μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Όπως η Μπελάρους, που πάσχει από στραβισμό.
 
Πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν ξετρελαθεί με αυτή την γκρι, χνουδωτή γάτα που αναζητά, όπως και όλα τα ζώα την προσοχή. Η ιδιοκτήτριά του Ρέιτσελ, τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια, όταν η γάτα ήταν μόλις ενός έτους, υιοθετώντας την από ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Η ιδιοκτήτρια κατάλαβε αμέσως πως ήθελε να αποκτήσει αυτή τη γάτα με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
 
Της έφτιαξε μάλιστα λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισε να αναρτά φωτογραφίες της γλυκύτατης γάτας και χρησιμοποίησε τα έσοδα για την υποστήριξη του καταφυγίου από όπου την απέκτησε, προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει κι άλλες γάτες. Χάρη στο πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο του Μπελάρους, η Ρέιτσελ έχει δωρίσει πάνω από 4.000 δολάρια στο καταφύγιο.
 
Η Μπελάρους γεννήθηκε αλλήθωρη, λόγω μιας πάθησης που ονομάζεται στραβισμός. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί σε αυτή την αξιολάτρευτη γάτα κάποιον πόνο ή άλλες επιπλοκές στην υγεία της, ούτε επηρεάζεται η όρασή της.
 
«Είναι πολύ δραστήρια και εξαιρετικά περίεργη γάτα» λέει η ιδιοκτήτριά της Ρέιτσελ. «Της αρέσει να παίζει με μπάλες, με σχοινιά και οποιοδήποτε άλλο μικρό αντικείμενο που μπροεί να πιάσει με τις πατούσες της». Φυσικά, όπως και κάθε άλλη γάτα, ο Μπελάρους έχει τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι να παίζει στο ντους ακόμη και όταν τρέχει το νερό. Βέβαια, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, είναι λίγο ταραχοποιός. «Της αρέσει να πετά πράγματα στον νιπτήρα, την ώρα που κάνω μπάνιο. Λατρεύει επίσης να εξερευνεί τα πάντα και να χώνεται ακόμη και τις μικρότερες γωνίες ή τρύπες που θα βρει».
 
Η γάτα Μπελάρους βέβαια, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, έχει πάνω από 250.000 οπαδούς στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ έχει επίσης και δικό της κανάλι στο YouTube αλλά και σελίδα στο Facebook.
 
Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές