Σε δημοπρασία το ερωτικό γράμμα του βασιλιά της ραπ Tupac

Ο βασιλιάς της ραπ Tupac Shakur, έμεινε στην ιστορία για το ταλέντο του στο συγκεκριμένο είδος  τραγουδιού και κατάφερε σε ελάχιστα χρόνια να γίνει θρύλος της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο, πριν δολοφονηθεί το 1996.
 
Πριν, όμως ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και πριν γίνει ο διασημότερος ράπερ του κόσμου, ο Τούπακ Αμάρου Σακούρ έγραφε για τον εφηβικό έρωτα, που γνώρισε στα θρανία του σχολείου του.
 
Ένα τέτοιο γράμμα, που είχε γράψει το 1988 και έχει διασωθεί, πουλήθηκε για 34.000 δολάρια σε μια δημοπρασία της εταιρίας Moments In Time.
 
Το γράμμα απευθύνεται σε μια κοπέλα, την οποία αποκαλούσε "Μπετόβεν", λόγω των ικανοτήτων της στο πιάνο. "Αισθάνθηκα υποχρεωμένος να σου μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να μου πεις ότι θέλεις και αν ποτέ χρειαστείς έναν ώμο να κλάψεις, μπορείς στο δικό μου", αναφέρει χαρακτηριστικά στην αρχή του γράμματος ο Tupac.
 
Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν στην δημοσιότητα τετράδια με στίχους και μουσική, στα οποία φαίνεται να δούλευε ο Tupac, που έχασε τη ζωή του στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, σε μια δολοφονική ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι.

 
Ο ράπερ καθόταν στη θέση του συνοδηγού σε μια μαύρη BMW, που οδηγούσε ο παραγωγός Σουτζ Νάιτ. Ενώ, περίμεναν στο φανάρι, μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες της πυροβόλησαν πέντε φορές εναντίον του Shakur και αμέσως εξαφανίστηκαν.
 
Ο Νάιτ είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι, αλλά ο Tupac έπεσε σε κώμα και ξεψύχησε έξι μέρες αργότερα. Σε ηλικία 25 ετών, ο “βασιλιάς της ραπ” ήταν νεκρός από πυρά αγνώστων και η υπόθεση παραμένει, 19 χρόνια μετά, ανεξιχνίαστη.
 
ΠΗΓΗ: News247
 
 

Δειτε Επισης

Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
TikToker ισχυρίζεται πως βρήκε την πραγματική ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών