Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… μερακλή επιβάτη που άναψε τσιγάρο με μαριχουάνα

Έκτακτη προσγείωση αναγκάστηκε να κάνει ένα αεροπλάνο της American Airlines εξαιτίας ενός θεριακλή και ανυπάκουου επιβάτη.
 
Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είπε στους άλλους επιβάτες ότι είχε πάρει κοκαΐνη, ποτού κλειδωθεί μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και ανάψει ένα τσιγάρο με μαριχουάνα. Το αεροπλάνο πετούσε από την Αριζόνα προς την Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν περίπου μία ώρα μετά την απογείωση ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι υπάρχει «ένα θέμα ασφαλείας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους» κάτι που απαιτούσε την εκτροπή της πτήσης και την προσγείωση στο Ντένβερ του Κολοράντο.
 
Το TMZ ανέφερε πως οι επιβάτες άκουσαν φασαρίες με έναν άνδρα στο πίσω μέρος του αεροσκάφους που έλεγε σε κάποιους ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. Λίγο αργότερα, ο άνδρας φέρεται να έτρεξε στην τουαλέτα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, στην οποία και κλειδώθηκε για περίπου 10 λεπτά, με τους αεροσυνοδούς να προσπαθούν να τον βγάλουν έξω.
 
Άναψε τσιγάρο με μαριχουάνα μέσα στο αεροπλάνο
Την ώρα που το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, ο άνδρας βγήκε από την τουαλέτα και επέστρεψε στο κάθισμά του, όπου μιλούσε με πολύ έντονο ύφος. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, οι αεροσυνοδοί αλλά και αστυνομικοί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Τότε, σύμφωνα με το TMZ, αποφάσισε να ανάψει ένα τσιγάρο μαριχουάνας, με το προσωπικό να επιχειρεί να του το αρπάξει.
 
Ο πιλότος, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ακούγεται να ζητά από τις 13 πρώτες σειρές επιβατών να βγουν από το αεροπλάνο, ώστε να μπορέσουν να απομακρύνουν τον εν λόγω άνδρα, που φέρεται να χτύπησε μάλιστα έναν από τους άλλους επιβάτες, την ώρα που έβγαινε.
 
Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να περάσει χειροπέδες στον άγνωστο άνδρα που μεταφέρθηκε σε φορείο όπου και φώναζε: «Πάρτε το, πονάει. Θα σας σκοτώσω». Το αεροπλάνο αναχώρησε για την Μινεάπολη με δύο ώρες καθυστέρηση.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ηφαίστειο εξερράγη στη βορειοανατολική Κελέβη-Εκκενώθηκαν δύο χωριά
Το Ισραήλ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στο Ιράν
Φωλιές ανθρωποπουλιών για καταπολέμηση τρωκτικών δίνει το Υπ. Γεωργίας