Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βρετανίδα κατάφερε να κάνει κοριτσάκι μετά που γέννησε δέκα αγόρια

  09/09/2019 17:17
Βρετανίδα κατάφερε να κάνει κοριτσάκι μετά που γέννησε δέκα αγόρια

Βρετανίδα κατάφερε να κάνει κοριτσάκι μετά που γέννησε δέκα αγόρια

  09/09/2019 17:17
«Σίγουρα, σταματάμε τώρα», είπε η τρισευτυχισμένη μητέρα, που έχει φέρει στον κόσμο 11 παιδιά!
 
Είναι η πρώτη μητέρα στη Βρετανία που φέρνει στον κόσμο 10... σερί αγόρια! Τίποτα, λοιπόν, δεν μπορούσε να την εκπλήξει πια. Ή μήπως όχι;
 
Ενώ είχε χάσει κάθε... ελπίδα, αποδείχθηκε πως η ζωή είχε, τελικά, μία μεγάλη έκπληξη για την 39χρονη Alexis Brett, καθώς το 11ο(!) παιδάκι της ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι!
 
«Πετάμε πάνω από το φεγγάρι», λέει η τρισευτυχισμένη Alexis, ενώ η μικρή Cameron βρίσκεται στην αγκαλιά της. «Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, τώρα είμαι χαρούμενη όσο δεν πάει. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», συμπλήρωσε.
 
Παρόλο που είναι μόλις λίγων εβδομάδων, η μικρή Cameron έχει ήδη αξιοσημείωτη επίδραση στους δέκα αδερφούς της, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από δύο έως 17 ετών.
 
Ο μπαμπάς David, ένας 44χρονος οδηγός, δήλωσε: «Γενικά, συμπεριφέρονται καλύτερα όταν είναι γύρω της. Προσπαθούν να είναι ήσυχοι, για να μην την ξυπνάνε. Θέλουν επίσης να βοηθούν με το μπιμπερό».
 
Η Alexis εξηγεί, από την άλλη, ότι παρόλο που η Cameron ήταν μία απροσδόκητη εγκυμοσύνη, είναι πολύ χαρούμενη που, τελικά, έφερε στον κόσμο και ένα κοριτσάκι και αισθάνεται ότι η οικογένειά τους είναι πλέον πλήρης. «Σίγουρα, σταματάμε τώρα», πρόσθεσε γελώντας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας