Κυριακή 15 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχιμανδρίτης εξομολογεί πιστούς μέσω… Messenger

  21/08/2019 19:17
Αρχιμανδρίτης εξομολογεί πιστούς μέσω… Messenger

Αρχιμανδρίτης εξομολογεί πιστούς μέσω… Messenger

  21/08/2019 19:17
Τις υπηρεσίες του από… το σπίτι προσφέρει ο κατά δήλωσή του αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος, ο οποίος καλεί τους πιστούς σε εξομολόγηση μέσω της εφαρμογής… Messenger, όπως ανέφερε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε τηλεοπτική συνέντευξη.
 
Παρότι η αρχική ανάρτηση του αρχιμανδρίτη δεν εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στη σελίδα του στο Facebook, χρήστες είχαν προλάβει να την καταγράψουν. «Ενημερώνω τους φίλους μου ότι εξομολογώ διαδικτυακά μέσα στο… messenger» φέρεται να είχε γράψει ο ίδιος, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες του μέσου.
​Το πρωί της Τετάρτης μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε νέα ανάρτηση, γράφοντας πως «μετά από μια συνέντευξη που έδωσα σε τηλεοπτικό σταθμό, δέχομαι δεκάδες κλήσεις για εξομολόγηση στο messenger».
 
«Η εξομολόγηση γίνεται και προφορικά, με κάμερα, και γραπτώς. Στέλνω ένα μήνυμα και ρωτάω: ‘Αυτή είναι η αμαρτία σου; Την έχεις κάνει;’ Και μου λέει ναι ή όχι. Τα μυστήρια δεν τα κάνει ο χώρος, τα κάνει ο τρόπος. Γιατί να πάω στην εκκλησία, να κάνω ένα μυστήριο και να παίρνω χρήματα από τους πιστούς και να μην το κάνω από το messenger αφιλοκερδώς;» δήλωσε ο αυτοαποκαλούμενος αρχιμανδρίτης στον ΣΚΑΙ και απαρίθμησε τις… πρωτοτυπίες του στο ζήτημα της εξομολόγησης
 
«Έχω κάνει εξομολογήσεις και σε καφετέρια και σε εστιατόριο και σε υπαίθριους χώρους» πρόσθεσε.
 
Επίσης, με προηγούμενη ανάρτησή του γνωστοποιούσε ότι τον χειμώνα κοιμόταν σε παγκάκια στο Σύνταγμα και εξομολογούσε αστέγους, αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες.
 
Πηγή: in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας