Απίστευτο… Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε πτήση Μύκονος-Αθήνα και έστειλε τους επιβάτες με πλοίο

Μοιάζει απίστευτο αλλά… δεν είναι. Η αεροπορική εταιρία Volotea ακύρωσε πτήση Μύκονο για Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (28.07.2019) και ενημέρωσε τους επιβάτες της πως μπορούν να ταξιδέψουν με το… πλοίο της γραμμής.

Μπορεί οι επιβάτες να έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν πως η πτήση V74157 δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία τους ενημέρωσε είκοσι λεπτά πριν από την αναχώρηση πως το ταξίδι τους στην Αθήνα θα γίνει με το πλοίο της γραμμής, αφού η Volotea… φρόντισε για εκείνους.

Μόλις 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με sms ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά αντίθετα θα… πλεύσουν για Πειραιά. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν καμιά εξήγηση για την ματαίωση της πτήσης αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

«Σας ενημερώνουμε ότι το ταξίδι για την Αθήνα θα συνεχιστεί με πλοίο. Η αναχώρηση είναι στις 07:35. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου. Τις απολογίες μας» έγραφε το μήνυμα, που ήδη κάνει το γύρο του… twitter!

Οι επιβάτες, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες, που έχαναν ανταπόκριση από Αθήνα, για άλλο προορισμό μάταια προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι από το περιστατικό προέκυψαν μεγάλα μπερδέματα, αφού οι επιβάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

«Κλείνεις εισιτήριο με τη Volotea και έχεις εξασφαλίσει θέση στο Ferry της γραμμής από Μύκονο για Αθήνα», έγραψε χιουμοριστικά χρήστης στο Τwitter με αφορμή το περιστατικό.
Η πτώση από τη Μύκονο, πάντως, δεν ήταν η μοναδική της Volotea που προκάλεσε προβλήματα για τους επιβάτες. Κάτι ανάλογο έγινε και με τις πτήσεις της εταιρίας από την Αθήνα στη Ρόδο και από τη Ρόδο στην Αθήνα. Από το πρωί της Κυριακής, οι επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν όσο δεν πάει, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Μετά από ώρες αναμονής, τους είπαν ότι οι πτώσεις επρόκειτο να γίνουν η μια τα μεσάνυχτα και η δεύτερη στις 02:00 τα ξημερώματα!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές