Τετάρτη 20 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Μέθυσε και οδηγούσε για 8 χιλιόμετρα με το καπό ανοιχτό

  15/06/2019 22:57
BINTEO: Μέθυσε και οδηγούσε για 8 χιλιόμετρα με το καπό ανοιχτό

BINTEO: Μέθυσε και οδηγούσε για 8 χιλιόμετρα με το καπό ανοιχτό

  15/06/2019 22:57

Τυχερός θα πρέπει να νιώθει ένας 26χρονος που δεν κατέληξε σε μία από τις φυλακές του Λονδίνου μετά τα τροχαία στα οποία ενεπλάκη και την κατάσταση στην οποία οδηγούσε.

Ο John Kavanagh πριν από λίγες ημέρες οδηγούσε ένα Wolkswagen Golf, υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να τρακάρει με ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε φανάρι.

Από την σύγκρουση, άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, όμως ο νεαρός λογιστής συνέχισε να οδηγάει με μειωμένη την όραση για περίπου 8 χιλιόμετρα.

Στο διάστημα αυτό χτύπησε μία κολόνα, τράκαρε με ένα άλλο όχημα και άγνωστο μέχρι στιγμής πως, σταμάτησε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής John Carroll του είπε: «Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, χωρίς αμφιβολία, θα σταματούσε και θα τσέκαρε αν έχει χτυπηθεί κάποιος άνθρωπος.

Εσύ όμως συνέχισες να οδηγάς, παρά το γεγονός οτι σου είχε ανοίξει το καπό και σε εμπόδιζε από το να βλέπεις καθαρά τι γίνεται μπροστά σου. Οδήγησες περίπου 8 χιλιόμετρα με το καπό ανοιχτό».

Τελικά καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλάκισης, ο οποίος όμως είχε διετή αναστολή. Παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνει 120 ώρες κοινωνικής εργασίας και για δύο χρόνια δεν θα μπορεί να οδηγήσει.

Πηγή:gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας