Οι Ρουμάνες μάγισσες που έκαναν ξόρκια για τις… Ευρωεκλογές

Υπάρχουν ή όχι τελικά μάγισσες; Ίσως να υπάρχουν αλλά όχι όπως τα παραμύθια που καβαλάνε την σκούπα τους ή κοιτάζουν μαγικούς καθρέφτες.
 
Στην Ρουμανία μια ομάδα μαγισσών λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να σιγουρευτούν πως στις ερχόμενες Ευρωεκλογές θα εκλεγούν οι «σωστοί» υποψήφιοι και θα πάρουν τις καλές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο.
 
Μιλώντας στο euronews μία από τις γυναίκες αυτές, η Μικαέλα Μίνκα, μας είπε ότι εργάζονται σε ένα ομαδικό τελετουργικό για να φωτίσουν τους υποψηφίους και να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για τον λαό της Ρουμανίας.
 
«Ετοιμάζουμε ένα πολύ δυνατό φίλτρο το οποίο εγώ και οι κόρες μου θα ρίξουμε στο κτίριο της κυβέρνησης της Ρουμανίας στις 25 Μαϊού μία μέρα πριν τις εκλογές. Αυτό θα καθαρίσει το μυαλό των πολιτικών και θα τους βοηθήσει στο να λαμβάνουν τις σωστές και καλές αποφάσεις για τον λαό της χώρας».
 
Μέχρι τις 9 Μαϊου έκαναν διάφορα τελετουργικά κάθε νύχτα, από τα μεσάνυχτα μέχρι την αυγή για να φτιάξουν αυτό το φίλτρο, το οποίο περιέχει ίχνη ζώων, κεριά και λουλούδια. Όπως είπε η ίδια, με ένα άλλο τελετουργικό θα βοηθήσουν τον κόσμο να διαλέξει και να ψηφίσει τους σωστούς υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο.
 
«Στην Ρουμανία έχουμε πολλά προβλήματα με τους πολιτικούς. Υπάρχει μεγάλη διαφθορά και για αυτό θα πρέπει ο κόσμος να έχει καθαρό μυαλό και να ψηφίσει τα σωστά πρόσωπα. Για αυτό το κάνουμε αυτό εμείς. Βοηθάμε να εκλεγούν τα σωστά άτομα. Είναι ένα είδος άσπρης μαγείας για να φωτίσει τα μυαλά τους και τις δυνάμεις τους να παλέψουν για τον λαό της Ρουμανίας και να κάνουν ότι καλύτερο. Και έχουμε κάνει και μαύρη μαγεία στους πολιτικούς που δεν κρατούν τον λόγο τους και τις υποσχέσεις τους», μας τόνισε η Μίνκα.
 
Οι «μάγισσες» έχουν στόχο και σκοπό να καταπολεμήσουν την διαφθορά στην Ρουμανία. Θα το πετύχουν ή όχι; Αυτό θα φανεί μετά τις 26 Μαϊου όταν θα έχουν τα αποτελέσματα των εκλογών!
 
Πηγή: Euronews

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Γερμανός δισεκατομμυριούχος που είχε κηρυχθεί νεκρός το 2021 ίσως ζει κρυφά στη Μόσχα
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο 3.000
Ζευγάρι πήρε διαζύγιο επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί
Πέθαναν τα γηραιότερα σιαμαία δίδυμα - Μπήκαν στο Γκίνες διαψεύδοντας τους γιατρούς
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτογράφος έριξε την GoPro του στον ωκεανό-Τα πλάσματα που τρομοκράτησαν το διαδίκτυο
Ξόδεψε 2.000 ευρώ για να καλύψει αποτυχημένο τατουάζ-Το «χτύπησε» μεθυσμένη και έμοιαζε με ανδρικό μόριο
Πατέρας στις ΗΠΑ δηλητηρίασε το μητρικό γάλα της 18 μηνών κόρης του για να μην πληρώνει διατροφή